به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی اکبر طاهایی در جلسه مشترک کارگروه توسعه کشاورزی استان با اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس بیان داشت: موضوع رونق کشاورزی می بایست به عنوان یکی از عوامل توسعه پایدار کشور دنبال شود.
وی تشکیل ستاد توسعه کشاورزی را بیانگر اهتمام دولت به این بخش دانست و اذعان داشت: اما دولت نهم و دهم در سال های گذشته و قبل از تشکیل این ستاد نیز نگاه ویژه ای به کشاورزی داشت که اختصاص اعتبار بنگاه های زودبازده، تاسیس بانک نشاء برنج و طرح های مهم شیلاتی دلیلی بر این ادعاست.
طاهایی توسعه مکانیزاسیون کشاورزی را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: اگر همین مقدار مکانیزاسیون انجام نمی شد، امسال شاهد انجام کشت مجدد در 70 هزار هکتار از اراضی مازندران نبودیم.
استاندار مازندران رویکرد دولت در سال های اخیر به موضوع کشاورزی را روبه رشد و کارگشا دانست و تاکید کرد: چون در گذشته به ناچار بیشتر منابع به بخش های دیگر اختصاص یافت، مقداری در بحث کشاورزی کم تر از توانمندی ها استفاده شده است.
وی با اشاره به سیل اخیر در بهشهر، افزود: در صورتی که اجرای طرح های آبخیزداری در گذشته انجام می شد، شاهد چنین حوادثی نبودیم.
طاهایی با اشاره به تحریم های دشمنان علیه نظام اسلامی، تصریح کرد: این تحریم ها برای ما به فرصتی تبدیل شد تا از توانمندی ها و داشته های خود به نحو مطلوبی استفاده کنیم.
نماینده عالی دولت در استان توسعه صنعت طیور را یکی از مهم ترین راه های مقابله با تحریم ها و تهدیدهای دشمنان دانست و ادامه داد: توجه به موضوع تولید مرغ لاین می تواند ما را در برابر تهدیدات غذایی دشمنان مصون سازد.
وی در عین حال گسترش زراعت چوب و بهره گیری مناسب از صنعت کشتارگاهی دام و طیور در مازندران را حائز اهمیت فراوان ارزیابی کرد.
نظر شما