به گزارش خبرنگار مهر، محمد پور سالم عصر شنبه در حاشیه برگزاری دوره آموزشی خودکفایی کمیته امداد در دیر اظهار داشت: بیش از75 نفر از مجریان طرحهای خودکفایی و اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان دیر در دوره آموزشی اشتغال و خودکفایی شرکت کردند.
وی افزود: این دوره آموزشی به منظور بالا بردن سطح آموزش و بینش معنوی مجریان طرح های خودکفایی و اشتغال برگزار شد. شرکت کنندگان در این دوره آموزشی با احکام و مسائل اعتقادی و مذهبی، اهمیت کار و تلاش در اسلام، احکام معاملات، خرید و فروش، آثار و فواید کار و تلاش از منظر آیات و روایات آشنا می شوند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان دیر اضافه کرد: کمیته امداد تصمیم دارد که با در اختیار گذاشتن تسهیلات لازم افراد توانمند تحت پوشش خودرا وارد بازار کار کند و از این راه خانوادهها را از نظر اشتغال توانمند کند و روی پای خود زندگی را اداره کنند.
برگزاری چهار کارگاه بهداشت و روان در دیر
وی از بهره مندی 60 مدد جو از کارگاه های بهداشت و روان کمیته امداد دیر خبر داد و اظهار داشت: صدقه و انفاق و ایجاد شرایط آن و همچنین فرهنگسازی این امر در جامعه، بهعنوان یک ارزش در آیات و روایات مختلفی مطرح شده است.
پورسالم افزود: صدقه و کمک به نیازمندان جامعه باعث ارتباط فرد با خالق خود و سبب مشارکت وی در کار خیر شده و علاوه بر اجر اخروی که در دین و آیین معنوی مان تأکید زیادی بر آن شده، در این دنیا از نظر روحی و روانی، سبب تحول وی خواهد شد.
مدیر کمیته امداد شهرستان دیر بیان داشت: همه تلاش کمیته امداد در منطقه حمایت از افراد تهیدست و مستمند و حمایت مادی و معنوی از آنها است.
پور سالم همچنین در خصوص برگزاری کارگاههای برگزار شده در کمیته امداد این شهرستان بیان کرد: چهار کارگاه بهداشت و روان برگزار شده است که 60 مدد جو از این کارگاه ها بهره مند شده اند.
نظر شما