۱ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۴۵

در چهارمحال و بختیاری/

سرعت بخشی به ساخت کمپ گردشگری زاینده رود ضروری است

سرعت بخشی به ساخت کمپ گردشگری زاینده رود ضروری است

شهرکرد - خبرگزاری مهر: استاندار چهارمحال و بختیاری سرعت بخشی به ساخت کمپ گردشگری زاینده رود را در این استان ضروری دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر،علی اصغر عنابستانی گفت: به کارگیری راه کارهای کارشناسی و استفاده از نظر متخصصان با رفع موانع به روند ایجاد و ساخت کمپ گردشگری زاینده رود شتاب بیشتری می دهد.

وی تأکید کرد: اولویت بندی امور چهارمحال و بختیاری می تواند نقش مهمی در پیش برد و تحقق اهداف و برنامه ها داشته و در رشد و آبادانی استان مؤثر باشد.
 
عنابستانی دستیابی به الگوی توسعه بومی صنعت گردشگری را ضروری دانست و افزود: توسعه زیربناهای گردشگری در چهارمحال و بختیاری ضرورت دارد.
 
استاندار چهارمحال و بختیاری حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی در بخش گردشگری را ضروری اعلام و تصریح کرد: بدون حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران بخش خصوصی، توسعه ای این بخش راکد می شود.
 
وی از اختیارات استاندار در مسائل مختلف استان خبرداد و گفت: طبق بند ۱۱۲ قانون بودجه و ماده ۱۲۸ قانون اساسی، استاندار، نماینده رئیس جهور در استان بوده و تمامی اختیارات مربوط به صدور مجوز، موافقت صدور پروانه برای اجرای طرح های سرمایه گذاری به استانداران تفویض شده است.
 
عنابستانی بیان کرد: هیچ دستگاه اجرایی حق ندارد پرونده های مربوط به طرح های سرمایه گذاری را بدون هماهنگی با استانداری به تهران ارسال کند.
 
آغاز مرحله دوم طرح ملی اکتشاف ماهواره‌ای کانسارهای معدنی در چهارمحال و بختیاری

مرحله دوم طرح ملی اکتشاف ماهواره‌ای کانسارهای معدنی در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

طرح ملی اکتشاف ماهواره ای برای شناسایی ذخیره های مواد معدنی زمین اجرا می شود.

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت : مرحله دوم این طرح در سه هزار و 500 کیلومتر ازشهرستان کوهرنگ با 300 میلیون ریال اعتبار اولیه آغاز شده است.

رحمان کرمی افزود: در طرح ملی اکتشاف ماهواره‌ای کانسارهای معدنی تمام چهارمحال و بختیاری در پنج مرحله مطالعه و ارزیابی می شود.

وی گفت: مرحله نخست این طرح شش ماه قبل در سه هزار و 300 کیلومتر از این استان با نظارت و همراهی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور با هزینه 300 میلیون ریال اجرا شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت : با اجرای این طرح ذخایر احتمالی مواد معدنی با استفاده از داده های کشف شده است.

کرمی با اشاره به اینکه 143 معدن در این استان فعالیت می کنند، افزود: سالانه هشت و نیم میلیون تن مواد معدنی ازجمله خاک نسوز ،آرژیلیت ، بوکسیت ،خاک رس ،آهک ، مس و سنگ های تزیینی از معادن چهارمحال و بختیاری استخراج می شود.
 
بهره مندی صاحبان واحد های صنعتی چهارمحال و بختیاری از بخشودگی 90 درصدی جرائم بیمه

صاحبان واحدهای صنعتی چهارمحال و بختیاری از بخشودگی 90 درصدی جرائم بیمه بهره مند می شوند.

 مدیر تولید و امورصنایع صنعت،معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: تمامی صاحبان واحد های صنعتی و کارفرمایان  با پرداخت بدهی های معوق قطعی خود بابت حق بیمه و بیمه بیکاری از بخشودگی 90 درصدی جرایم بهره مند می شوند.

محمدکاظم منزوی افزود: متقاضیان تا تا پایان آذرماه امسال برای بهره مندی از این بخشودگی مهلت دارند.

منزوی افزود: صاحبان واحد های صنعتی و کارفرمایان برای بهره مندی از این بخشودگی باید درخواست خود را بصورت کتبی مبنی بر پرداخت یا تعیین تکلیف بدهی تا پایان وقت اداری 30 آذرماه به شعب مشخص ارائه کنند.
 
آغاز مرحله دوم طرح ملی شناسنامه دار شدن بهره برداران بخش کشاورزان
 
معاونت برنامه ریزی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: یکی از اساسی ترین مبانی برنامه ریزی و مدیریت اثربخش در بخش کشاورزی دارا بودن آمار و داده های دقیق می باشد در راستا ی دستیابی به این مهم، وزارت جهاد کشاورزی تهیه و اجرای طرح جامع اطلاعات کشاورزی را به مرحله اجرا گذارده است.
 
خسرو عبداللهی افزود: این طرح شامل شناسایی بهره برداران راستی آزمایی اطلاعات ثبت شده و در مرحله سوم تبیین اطلاعات مکانی توصیفی و حقوقی بهره برداران می باشد.
 
وی هدف از اجرای این طرح را، حمایت از تولیدکنندگان، روستاییان و بهره بردارن بخش کشاورزی دانست که در اقصی نقاط استان پراکنده هستند و بایستی از آنها آمار و اطلاعات دقیق داشته باشیم تا مبنای عمل و تصمیم گیری مدیران در سطوح مختلف باشد.
 
راه اندازی ایستگاه تحقیقات شیلات در استان چهار محال و بختیاری
 
مدیر شیلات و آبزیان استان چهارمحال و بختیاری گفت: در سفر رئیس موسسه تحقیقات شیلات کشور به استان و تفاهمنامه امضا شده با استاندارمحترم، مقرر شد در اولین فرصت مقدمات و برنامه ریزی لازم به منظور احداث و راه اندازی ایستگاه تحقیقات شیلات و در نهایت ارتقا آن به مرکز تحقیقات با گرایش بهداشت و بیماریها و تغذیه آبریان صورت پذیرد.
 
پیرعلی با اشاره به اینکه استان چهار محال و بختیاری مقام اول تولید و پرورش ماهیان سردآبی کشور را داراست، گفت: وجود ایستگاه تحقیقات در این زمینه می تواند کمک بسیار زیادی در جهت رفع مشکلات فراروی پرورش دهندگان کند.
 
وی افزود: این طرح افزایش تولید درواحد سطح و افزایش درآمد اقتصادی برای بهره برداران را در برخواهد داشت.
کد خبر 1725914

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha