اصغر وثوق در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در طول شش سال گذشته تاکنون برای دو هزار و 154 مبتلا به سرطان در انجمن مهرانه پرونده تشکیل شده است، اظهار داشت: حدود 70 درصد از این بیماران را بانوان تشکیل می دهند.
وی با یادآوری اینکه انجمن مهرانه، کودکان زیر 14 سال را تحت پوشش قرار نمی دهد، افزود: همه کودکان مبتلا به سرطان در کشور را انجمن محک تحت پوشش دارد و این در حالی است که در مهرانه 50 پرونده برای کودکان زیر 14 سال تشکیل شده و خدمات ارایه می دهد ولی هزینه این خدمات از محک پرداخت می شود.
مدیر عامل انجمن مهرانه، ادامه داد: با کمک های مردم زنجان توانسته ایم 51.5 درصد از هزینه دارو و درمان بیماران سرطانی را پرداخت نماییم و در موارد کلان و گران قیمت دولت نیز به این بیماران کمک رسانی می کند.
وی با تاکید بر اینکه مهرانه بیشترین کمک ها برای بیماران سرطانی را از مردم دریافت می کند، خاطر نشان کرد: مردم زنجان بیشترین کمک ها را در مقایسه با مردم سایر استان ها به حمایت از بیماران سرطانی کرده اند.
وثوق آوردن دستگاه رادیوتراپی به زنجان و ایجاد کلینیک تخصصی سرطان را از مهمترین برنامه های در دست انجام مهرانه عنوان کرد و گفت: خرید این دستگاه و تجهیز مرکز رادیوتراپی استان نیاز به هزینه ای بیش از 15 میلیارد تومان دارد که امید داریم مردم استان در این زمینه بیماران سرطانی را یاری کنند.
وی با اشاره به زمان بندی سه ساله اجرایی نمودن کلینیک تخصصی سرطان استان در دامنه ی کوه گاوازنگ، اظهار داشت: این پروژه یکی از مهمترین و تاثیر گذارترین کارها برای بیماران سرطانی است.
مدیر عامل انجمن مهرانه در رابطه با میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه، افزود: در حال حاضر خاک برداری محل پروژه انجام شده و بتن ریزی نیز آغاز شده است.
وثوق با بیان اینکه زنجان آمار چندان بالایی در میزان مبتلایان به سرطان در مقایسه با دیگر استان ها ندارد، خاطر نشان کرد: در حال حاضر به ازای هر نسخه بیمار حداقل 150 هزار تومان از طرف مهرانه به بیماران پرداخت می شود و حتی در موارد استثنایی به ازای هر نسخه تا 5 میلیون تومان نیز پرداخت شده است.
وی با یادآوی اینکه افراد تحت پوشش مهرانه بیشتر جزو اقشار کم توان و کم درآمد جامعه می باشند، ادامه داد: شوربختانه به دلیل عدم وجود دستگاه رادیوتراپی در استان 70 درصد از بیماران برای ادامه درمان مجبور به سفر به استان تهران می شوند که علاوه بر هزینه های درمان هزینه های جانبی را نیز متقبل می شوند و این در حالی است که وجود دستگاه رادیوتراپی در استان مانع از این هزینه های گزاف برای بیماران و خانواده های آنان خواهد شد.
نظر شما