۲ آبان ۱۳۹۱، ۱۵:۱۵

جوادی خبر داد:

ایجاد 800 هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در آذربایجان غربی

ایجاد 800 هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی گندم در آذربایجان غربی

ارومیه- خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی آذربایجان غربی گفت: ظرفیت ذخیره سازی گندم در استان 800 هزار تن بوده که با ایجاد این میزان ظرفیت ذخیره سازی، در ردیف سه استان برتر کشور قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، هوشمند جوادی در جلسه هماهنگی ذخیره سازی و تولید گندم آذربایجان غربی با بیان اینکه به دلیل بالا بودن گلوتن گندم های وارداتی برای نان های حجیم مناسب هستند، افزود: در آذربایجان غربی سلیقه مردم بر مصرف آرد سفید بوده که برای تهیه آرد گندم وارداتی را با گندم سایر استانها مخلوط می کنیم.

وی با بیان اینکه بخشی از تولیدات گندم استانهای کرمانشاه، خوزستان و ایلام در سیلوهای نگهداری می شود، اظهار داشت: با آماده شدن زیر ساختهای حمل و نقل، افزایش ظرفیتهای ذخیره سازی و تبدیلی گندم، مشکلی از بابت خرید و ذخیره سازی وجود نداشته و گندم عرضه شده توسط کشاورزان از طریق مراکز خرید جمع آوری و فرآیند پرداخت پول گندم کاران در کوتاه ترین زمان ایجاد شده است.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی آذربایجان غربی با بیان اینکه هم اکنون مصرف شش ماهه گندم استان در سیلو ها ذخیره سازی شده، عنوان کرد: ظرفیت ذخیره سازی گندم در استان 800 هزار تن بوده که با ایجاد این میزان ظرفیت ذخیره سازی، در ردیف سه استان برتر کشور قرار گرفته است.

جوادی یادآور شد: تعداد کارخانه های آرد استان را 17 واحد اعلام کرد و با اشاره به اینکه آذربایجان غربی هم اکنون به لحاظ کارخانه های آرد در حد خودکفایی است و می تواند، بخشی از آرد مورد نیاز دیگر استانها را تامین کند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از پیش بینی کشت پائیزه گندم برای سال زراعی جاری به میزان 350
هزار هکتار خبر داد و گفت: از این میزان 100 تا 110 هزار هکتار از مزارع آبی و نزدیک به 250 هزار هکتار از مزارع دیم زیر کشت گندم قرار می گیرد.

جمشید دارا با بیان اینکه در صورت مساعد بودن بارندگی و مطلوب بودن شرایط آب و هوایی 600 تا 700 هزار تن محصول برداشت می شود، ادامه داد: برای سال زراعی جاری بالغ بر 59 هزار تن انواع نهادهای گندم از قبیل کود و سم اختصاص یافته که بخشی از این نهاده ها توزیع شده است.

وی آذربایجان‌غربی را یکی از قطب‌ های مهم تولید محصولات کشاورزی کشور دانست و با اشاره به اینکه گندم محصول استراتژیک نقش مهمی در عرصه کشاورزی استان دارد، گفت: تخصیص بیش از یک سوم اراضی زیر کشت استان به کشت گندم نشان از توجه ویژه مردم و مسئولان به تولید این محصول مهم دارد.

وی با اشاره به اینکه امسال برای تشویق کشاورزان استان به کشت گندم، دولت به ازای هر هکتار گندم دیم دو میلیون ریال به صورت بلاعوض پرداخت می‌کند، گفت: بذر اصلاح شده مورد نیاز کشاورزان تأمین شده و هر کیلو به مبلغ 565 تومان که ارزان‌تر از قیمت بازار آزاد است در اختیار کشاورزان قرار داده می‌ شود.

کد خبر 1726753

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha