۳ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۵۱

در گفتگو با مهر عنوان شد:

51 هزار تن کالای استاندارد از مرز مهران به کشور عراق صادر شد

51 هزار تن کالای استاندارد از مرز مهران به کشور عراق صادر شد

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیرکل استاندارد استان ایلام گفت: در سال جاری 51 هزار تن کالای استاندارد از مرز مهران به کشور عراق صادر شده است.

مسعود جوادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای سال 1391 تاکنون، پس از بازرسی ها، نظارت و کنترل های مستمر کارشناسان استاندارد در بازارچه مرزی مهران، این میزان کالای دارای پروانه کاربرد وعلامت استاندارد به کشور عراق صادر شده است.

وی با اعلام این مطلب افزود: سیمان، انواع آجر، سنگ های ساختمانی، کاشی، سرامیک، موزاییک، کربنات کلسیم و متانول بیشترین محصولات و کالاهای صادر شده استاندارد بوده است.

وی افزود: در هفت ماهه اول امسال دو هزار و 700 تن کالای وارداتی استاندارد شامل روغن زیتون تصفیه نشده، نخ پنبه ای، مایع پلی اورتان و ضایعات پلاستیک نیز از عراق و از مرز بین المللی مهران به کشور وارد شده است.

جوادی گفت: جلوگیری از صدور 169 تن موزائیک، قطعات خودرو، آجر و دستگاه پخت نان بدون نشان استاندارد، صدور 13 مورد گواهی انطباق کالای وارداتی برای محصول روغن زیتون تصفیه نشده و نخ پنبه ای وارداتی و تعیین ماهیت 367 نمونه کالای صادراتی از جمله متانول، هماتیت، کربنات کلسیم، مگنتیت، الیاف پلی استر، پارچه، رنگ ترافیکی و سنگ های ساختمانی از دیگر اقدام های نمایندگی استاندارد ایلام در بازارچه مرزی مهران در هفت ماهه اول سال 91 است.

جوادی با اشاره به نقش استاندارد در افزایش کیفیت و ارتقا بهره وری واحدهای تولیدی، به تبیین طرح توسعه جامع استانداردسازی (تجا) برای واحدهای تولیدی پرداخت.

وی در این زمینه تصریح کرد: حمایت از تولید و سرمایه ملی تنها در سایه توجه به تولید و ارایه خدمات با کیفیت و استاندارد میسر است و استانداردسازی با کاهش ضایعات، نوسازی و توسعه فن آوری، ایجاد تعهد در کارکنان و توجه به آنان، استفاده از استعدادها، ایجاد انگیزش و توجه به تغییرات می تواند راهگشای ارتقای بهره وری و حمایت واقعی از تولیدات ملی کشورمان باشد.

مدیر کل استاندارد ایلام با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی از سوی مقام معظم رهبری افزود: هدف معظم له از این نامگذاری این بوده است که مردم در هنگام خرید در بازار کالاهای ایرانی انتخاب کنند و این، وظیفه استاندارد و سایر ارگان های نظارتی را سنگین تر می کند چرا که نباید اجازه دهیم کالای بدون کیفیت تولید و وارد بازار مصرف شود و باید آنچه در بازار وجود دارد کالاهای استاندارد باشد تا مردم در انتخاب، دچار مشکل نشوند.

جوادی در ادامه به برنامه های استاندارد در سال تولید ملی در سه بعد تولید داخلی، صادرات و واردات اشاره کرد و گفت: در زمینه تولیدات داخلی با انجام طرح های طاها و تجا بر کلیه فرآورده های صنعتی تولید داخل، نظارت کامل داریم و از تولید تا تمرکز و عرضه در بازار را کنترل می کنیم تا هیچ کالای بدون کیفیتی وارد چرخه تولید و مصرف نشود و از طرف دیگر چنانچه واحد تولیدی شرایط استاندارد را داشته باشد تنها با یک بار قبولی در آزمون های استاندارد، پروانه کاربرد نشان استاندارد را دریافت و با نظارت اداره کل قادر به تولید و ارایه محصول خواهد بود.

این مسئول بیان داشت: در زمینه واردات نیز با زیر پوشش قرار دادن کلیه کالاهای صنعتی وارداتی، از ورود کالاهای بدون کیفیت و غیر ضرور جلوگیری می کنیم، اگر چه برای تولید کنندگانی که واردات مواد اولیه دارند، بسته حمایتی استاندارد ویژه ای در نظر گرفته ایم که کالاهای این واحدها به هیچ وجه در گمرکات متوقف نمی شود.

وی ادامه داد: در بخش صادرات نیز تولید کنندگان کالاهای دارای نشان استاندارد بدون فوت وقت و از کلیه مرزهای مجاز کشور می توانند کالاهای خود را صادر کنند و دیگر نیازی به بازرسی و آزمون مجدد ندارند.

 

کد خبر 1727742

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha