سردار ابراهیم قائد رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر استان با داشتن کمیته های چون پیشگیری و مقابله به عرضه، با عزمی جدی با این بلای خانمانسوز مقابله می کند.
وی اظهارداشت: جمهوری اسلامی ایران با داشتن 949 کیلومتر مرز خشکی و آبی با کشورهای افغانستان و پاکستان بیشترین آسیب را از حیث قاچاق و ترانزیت مواد مخدر تحمل می کند چرا که بیش از 90 درصد مواد مخدر دنیا در افغانستان کشت و تولید می شود.
فرمانده نیروی انتظامی گیلان با بیان اینکه تولید هزار و 650 نوع ماده مخدر گیاهی و صنعتی در دنیا معضل اعتیاد به مواد مخدر را چالش برانگیزتر کرده است، گفت: قرص های روانگردان امروزه همچون ناقوس مرگ زندگی هزاران جوان را بازیچه خود قرار داده است.
وی ادامه داد: این استان نیز از هجوم این پدیده شوم در امان نبوده و کاهش سن اعتیاد در کنار افزایش گرایش به مصرف موادمخدر صنعتی گریبانگیر خانواده ها شده است.
قائد رحمتی یادآورشد: ستاد مبارزه با مواد مخدر استان با داشتن کمیته های همچون مقابله با عرضه، فرهنگی، پیشگیری، درمان و حقوقی با عزمی جدی به مقابله با این بلای خانمانسوز مشغول است.
وی ادامه داد: در زمان حاضر مسئله مواد مخدر شکل مخاطره آمیز و کاملا پیچیده ای به خود گرفته و در عین حال گسترش جهانی یافته است.
فرمانده پلیس گیلان عنوان کرد: اعتیاد به مواد مخدر علاوه بر زیان های جدی و خطرناک جسمی شامل ابتلا به بیماریهای عفونی واگیردار، عوارض و مشکلات عدیده اجتماعی و اقتصادی ازقبیل افزایش جرم های مرتبط با مواد مخدر همچون جنایت و سرقت، فقر و تکدی گری و هدر رفتن سرمایه های کلان مادی کشورها را بدنبال داشته است.
نظر شما