اين شاعر و محقق ادبيات در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، با بيان اين مطلب افزود : بعد از انقلاب ، ترانه و تصنيف از وضع نسبتا ناخوشايندي كه داشت خارج شد و عده اي متوجه شدند كه از " تصنيف " هم مي توان در راستاي معنويت ، استفاده كرد .
مفتون اميني : آنچه باعث شده در سالهاي اخير برخي از اين ترانه ها نظر مردم را جلب كند ، به خاطر همراه شدن آن با موسيقي " پاپ " است نه قوت و قدرت شعري و مفهومي . |
اين شاعر ياد آور شد : شعرهايي كه درحال حاضر به آهنگساز سفارش داده مي شوند ، به نظر من نمي توانند به عنوان " ترانه " به حساب بيايند ، اين گونه آثار و اشعار بايد هم سطح با موسيقي باشند ، اين سالها - تا آنجا كه من شنيده ام - برخي به " شعرهاي كج و كوله " رو مي آورند و فكر مي كنند كه اين نوع آثار ترانه است ! ، اصولا شعر كلاسيك فارسي را نبايد وارد فضاي ترانه كنيم .
مفتون اميني خاطرنشان ساخت : اين " مثلا ترانه ها " يا تصنيف ها را عده اي با زور صداي خواننده به خورد ما مي دهند ، در فضاي شعري اين آثار اصولا هيچ خبري از اصالت و انديشه ي لازم نيست ، اگر تصنيف جالبي در اين سالها شنيده ايد ، به من هم معرفي كنيد !
نظر شما