به گزارش خبرنگار مهر، مروری بر وضعیت ورزش بانوان قم در سال های اخیر و همچنین نگاهی به افتخارآفرینی بانوان قمی در ورزش قهرمانی کشور و همچنین لیگ های ورزشی کشور با در نظر گرفتن این موضوع که بانوان قمی همچنان از کمبودهایی برای فعالیت در ورزش قهرمانی و همگانی رنج می برند، بهانه ای شد تا در گفتگو با معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان قم در خصوص ورزش بانوان قم صحبت کنیم که در ذیل میآید:
توجه مطلوب به ورزش بانوان در دولت های نهم و دهم
سیده لیلا عنبری ابتدا با اشاره به موقعیت ویژه قم در مقایسه با سایر استان ها اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به موقعیت و بافت فرهنگی مذهبی قم این امکان برای بانوان قمی وجود ندارد که مانند سایر شهرها آزادانه به ورزش قهرمانی و همگانی بپردازند بنابراین به فضاهای اختصاصی ورزش بانوان نیاز داریم.
وی تصریح کرد: البته در چند سال اخیر به خصوص در دولت های نهم و دهم توجه بسیار خوبی به ورزش بانوان شده است و شاهد هستیم که بانوان قمی اکنون از چند استخر و سالن اختصاصی ورزشی بهره می برند اما نیازها هنوز پابرجا است.
فعالیت بانوان ورزشکار با پوشش کامل اسلامی
معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان قم بیان داشت: در سایر شهرها بانوان به راحتی در فضاهای عمومی، پارک ها و بوستان ها با پوشش کامل اسلامی به ورزش می پردازند اما در قم تنها این امکان در سالن سرپوشیده مقدور است.
وی یاد آور شد: البته از مسئولان استان قم به خاطر نگاه خوبی که به ورزش بانوان دارند تقدیر می کنیم زیرا با حمایت های صورت گرفته در حال حاضر فضای روباز تفریحی ورزشی بوستان نرگس به خوبی برای ورزش بانوان فعالیت می کند.
عنبری در ادامه به فعالیت های این معاونت در راستای توسعه ورزش بانوان در بخش های مختلف اشاره کرد و ابراز داشت: در بخش بانوان هم در حوزه ورزش قهرمانی و همگانی و هم در بخش های آموزشی و فرهنگی تلاش زیادی انجام داده ایم.
35 هیئت ورزشی در ورزش بانوان قم فعال هستند
وی یاد آور شد: در حال حاضر بانوان ورزشکار قمی در بخش قهرمانی در 35 هیئت ورزشی فعال هستند و در بخش همگانی با برگزاری همایش های پیاده روی، کوهروی و برنامه هایی که امکان حضور بانوان قمی در آن مقدور باشد توانسته ایم بانوان را به ورزش جذب کنیم.
معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان قم اظهار کرد: بانوان قمی در رشتههای بدمینتون، فوتسال، فوتبال، تیراندازی، تیراندازی با کمان، دو و میدانی، همگانی، تکواندو، کاراته، شنا، آمادگی جسمانی، رزمی، بسکتبال، هندبال، گلف و بازیهای بومی محلی استعدادهای بسیار خوبی دارند.
وی با اشاره به اهمیت موضوع آموزش در ورزش بانوان تاکید کرد: برای توسعه ورزش بانوان اقدامات زیادی انجام دادهایم که از جمله آنها تهیه طرح توسعه امور فرهنگی ورزش بانوان، تهیه طرح فرهنگ دینی در حوزه ورزش آمادگی جسمانی، تهیه طرح خانواده و ورزش خانواده، برگزاری کارگاههای دانش افزایی مربیان در مجموعههای ورزشی تختی و حیدریان است.
حضور بانوان مستعد ورزشکار در بخش های تابعه قم
عنبری همچنین با تاکید بر توجه بیشتر نسبت به فراهم آوردن امکانات و فضای ورزشی مناسبت برای ورزش بانوان ابراز داشت: بانوان به عنوان قشر تاثیرگذار در سلامت جامعه نیاز مبرمی به ورزش و امکانات ورزشی دارند و به همین خاطر تلاش میکنیم تا در این زمینه اقدامات موثری صورت گیرد.
وی عنوان داشت: وی بیان داشت: نظیر برنامههایی که برای بانوان ورزشکار استان قم در نظر گرفته شده است، برای بانوان ورزشکار شهرهای جعفریه، کهک و خلجستان و همچنین بخش مرکزی نیز صورت میگیرد زیرا در بخش های تابعه نیز استعدادهای خوبی در ورزش بانوان داریم.
نیاز به توسعه زیر ساختهای ورزش بانوان و افزایش امکانات و فضاهای اختصاصی
معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان قم افزود: ورزشکاران زن در استان قم از توانمندی و پتانسیل بسیار بالایی برخوردار هستند و موفقیت آنها در میادین مختلف ورزشی در سال گذشته نشان از این مدعاست و معتقدم در صورت توجه بیشتر به ورزش بانوان افتخار آفرینی بانوان میتواند سهم زیادی در موفقیت ورزش استان داشته باشد.
عنبری در پایان عنوان داشت: توسعه زیر ساختهای ورزش بانوان، افزایش امکانات و فضاهای ورزشی، توزیع عادلانه امکانات و برگزاری دورههای آموزشی با هدف پیشبرد ورزش بانوان استان به سوی موفقیت در ورزش قهرمانی و همچنین ایجاد بستری مناسب برای جذب خانوادهها به خصوص مادران و دختران به ورزش همگانی از مهمترین برنامههای معاونت ورزش بانوان استان قم به شمار می روند.
قم - خبرگزاری مهر: معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان قم گفت: ورزش بانوان قم با فعالیت در 35 رشته ورزشی نیاز مبرم به فضاهای اختصاصی ورزش دارد.
کد خبر 1732127
نظر شما