اين شاعر و منتقد ادبيات ، در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : هراثرنازلي نبايد به دست آهنگسازسپرده شود ، از اين گذشته آثاري كه امروز درشوراي شعر تصويب مي شود ، به هيچ عنوان نمي توانند معرف و نمونه هاي مناسبي از شعر و ادب امروز ايران باشند ، برخي از اين ترانه ها با ضعف هاي بيشمار و پيام هاي سطحي شان ، واقعا آبرويي براي ادبيات معاصر باقي نگذاشته اند .
طهماسبي : هيچ دغدغه اي براي يافتن شعر خوب ندارند و نيازهاي آنجا را با آثار خود تامين مي كنند ، شايد اين سخن كمي " طنز" به نظر بيايد ، اما واقعيت اين است كه اينها بيشتر به دنبال دوست خوب مي گردند نه شعرخوب . |
اين شاعر ياد آور شد : بايد نوعي ساختار شكني در عملكرد مراكز متولي ترانه سرايي و تصويب ترانه صورت بگيرد ، حرف من مخالفت با يك گروه و موافقت ضمني با گروه قبلي يا بعدي نيست ، اصل مسئله بايد مورد توجه قرار بگيرد و به همه ي شاعران ، نگاه جدي و يكسان شود .
شاعر " مثنوي شهادت " اضافه كرد : بهترين راه ، ارسال فراخوان كتبي براي همه ي شاعران و ترانه سرايان است ، در اين جا نبايد گفت شعركسي كه با گروه ما مخالف است ، نبايد تصويب شود ، بايد اصل ادبيات در نظر گرفته شود .
قادر طهماسبي در پايان اظهار داشت : از همه ي اينها كه بگذريم ، سياست گذاري شوراي شعر و موسيقي ما بايد پرداختن به موضوعات الهي و معنوي ، نهادينه كردن روحيه ي ايثار و همبستگي ملي در جامعه باشد ، اما ترانه هاي امروز ما فقط از تنهايي و پنجره هاي نيمه باز و بسته و يك سري دغدغه هاي شخصي حرف مي زند و جاي مفاهيم و مضامين بزرگ و متعالي در اين آثار خالي است . گفتن و سرودن از موضوعات سطحي و پيش پا افتاده دردي از ما دوا نمي كند .
نظر شما