حسن خسته بند در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این تالاب از تالاب های نادر و منحصربه فرد کشور و حتی جهان است که دارای توانمندی های بالقوه و بالفعل است.
وی با بیان اینکه تالاب می تواند فوائد اقتصادی کافی برای جوامع محلی به ارمغان آورد، اظهارداشت: این فوائد با تامین غذا از طریق زراعت به ویژه برنج، دامداری و دامپروری، صید انواع ماهیان و شکار انواع پرندگان بومی و مهاجر، صنایع دستی روستایی وابسته به تالاب، صنعت توریسم (گردشگری)،پاکسازی آب و سایر موارد تامین خواهد شد.
عضوکمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کشاورزی از محورهای توسعه کشور و استان است، گفت: با تدابیر و بهره برداری های خردمندانه به بهترین نحو از این منابع طبیعی خدادادی می توان در راستای بهبود زندگی اقتصادی و معیشتی حاشیه نشینان تالاب برنامه ریزی و استفاده کرد.
وی با تاکید بر اینکه تالاب بین المللی انزلی هم اکنون با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند، افزود: این تالاب جزء تالاب های بین المللی کنوانسیون رامسر است.
خسته بند ادامه داد: در سالیان اخیر تالاب انزلی تحت تاثیر عواملی از قبیل ته نشینی رسوبات آب های ورودی و در نتیجه کاهش سطح تالاب، رشد بی رویه گیاهان آبزی وغیر بومی و همچنین در معرض آسیب انواع پساب های صنعتی، خانگی و بیمارستانی است.
نظر شما