به گزارش خبرگزاری مهر، طیب صفری، گفت: راه اندازی، تجهیز و توسعه کتابخانه های مساجد از اولویت های کاری ماست که در کنار پرداختن به فعالیت کانون ها، آن را در رأس برنامه های خود قرار داده ایم.
وی با اشاره به راه اندازی و فعالیت 335 کانون فرهنگی هنری در مساجد استان، یادآور شد: سعی ما بر آن است که در کنار هر کانون، یک کتابخانه نیز فعال شود اما اولویت با کانون های مساجدی است که زودتر تأسیس شده اند.
صفری، به فعالیت 235 کتابخانه در استان اشاره کرد و گفت: تهیه ملزومات کتابخانه ای جهت این مراکز اعم از کتاب، تجهیزات کتابخانه ای شامل میز، صندلی، قفسه و رایانه، و همچنین نرم افزارهای کتابخانه ای برعهده دبیرخانه هیئت هماهنگی و نظارت بر کانون های مساجد استان است.
وی خاطرنشان کرد: در بحث سخت افزاری کتابخانه ها، زیرساخت ها و تجهیزات موردنیاز آنها اقدامات خوبی صورت گرفته است.
مسئول دبیرخانه هیئت هماهنگی و نظارت بر کانون های مساجد استان کرمانشاه، در ادامه با بیان اینکه بسیاری از مساجد ما فاقد فضای فرهنگی هستند، اظهار داشت: محدودیتی برای ایجاد کانون و کتابخانه در مساجد وجود ندارد اما مشکل بزرگ این است که اکثر مساجد از فضای لازم برای راه اندازی کانون و کتابخانه برخوردار نیستند.
وی افزود: ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور برای حل این موضوع، راه اندازی کتابخانه های باز را در دستور کار خود قرار داده است و تا کنون 75 کتابخانه باز در مساجد استان راه اندازی شده است.
صفری، گفت: راه اندازی کتابخانه های باز با اختصاص چندین قفسه کتاب در شبستان مساجد پیش بینی شده است.
وی خاطرنشان کرد: مساجدی که فاقد کانون فرهنگی هنری هستند نیز می توانند از کتابخانه باز بهره مند شودند.
دبیرخانه هیئت هماهنگی و نظارت بر کانون های مساجد استان کرمانشاه یادآور شد: اکثر کانون ها دارای کتابخانه هستند و از آن جایی که برخی تازه تأسیس هستند هنوز از این امکان برخوردار نشده اند اما همین تعداد از کانون ها نیز تا سال آینده دارای کتابخانه خواهند شد.
نظر شما