به گزارش خبرنگار مهر، معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران کشور ظهر پنجشنبه در مراسم افتتاح این شورای علمی و پژوهشی گفت: شورای علمی و پژوهشی حوزه علمیه خواهران استان مرکزی بیستمین شورای علمی و پژوهشی راه اندازی شده در مدیریت استانی حوزههای علمیه خواهران کشور است و پیش بینی می شود این شورا تا پایان سال جاری در تمام استانها راهاندازی شود.
محمود خالقی با اشاره به ظرفیتهای پژوهشی موجود در استانهای کشور بیان داشت: با توجه تفاوت ظرفیت پژوهشی استان ها مقرر شده برنامههای کلان پژوهشی از طریق مرکز تبیین و به استانها ابلاغ شود تا استانها متناسب با ظرفیت و امکانات و تواناییهای خود نسبت به بومی سازی برنامهها و اجرا ی آنها اقدام کنند.
وی یادآورشد: راهبری امور و فعالیتهای پژوهشی استانها از وظایف مهم شورای پژوهشی حوزه های علمیه است.
30 هزار طلبه خواهر در کشور مشغول به تحصیل هستند
معاون پژوهشی حوزههای علمیه خواهران کشور در ادامه از تحصیل 30 هزار خواهر طلبه در کشور خبر داد و گفت: این طلبه ها در 50 حوزه علمیه مشغول به تحصیل هستند.
خالقی با تاکید بر ضرورت ارتقا سطح کیفی برنامه های آموزشی در حوزه های علیمه خواهران گفت: ارتقای کیفی برنامهها در حوزههای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، تبلیغی و امکانات سختافزاری همواره مورد توجه قرار دارد این در حالیست که در بحث توسعه کمی نیز توسعه مدارس و ظرفیتسازی پذیرش بیشتر در دستور کار قرار دارد.
وی در ادامه با اشاره به عمر 14 ساله حوزه های علیمه خواهران در کشور بیان داشت: توسعه حوزه های علمیه خواهران و افزایش رشتههای آموزشی آنها در گرو افزایش کادر آموزشی مجرب در حوزه هاست.
نظر شما