محمد علی باقری در گفتگو با خبرنگار مهر اصفهان اظهار کرد: رنگهای استفاده شده برای تاتوی ابرو مورد تائید نیست و از جنس مواد معدنی است.
وی با اشاره به اینکه سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذا و داروی امریکا تاتو را تائید نمیکنند، ادامه داد: با قاطعیت میگویم تمام رفرنسهای معتبر دنیا، تاتوی ابرو را تائید نمیکنند.
محقق و پژوهشگر مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: در تاتوی ابرو چون بافت بدن را درگیر رنگهای آرایشی و بهداشتی میکنند بنابراین عارضه آن سریع نشان داده نمیشود و سبب ایجاد مسمومیتهای پوستی پس از 4 تا 5 سال میشود.
تاتوی ابروی باید توسط پزشک یا نظارت وی انجام بگیرد
وی اضافه کرد: از آنجائیکه در تاتوی ابرو جای ابروی تراشیده شده میماند که باقی ماندن زخم و لکهها بر پوست بدن منبع آلودگی و عفونت در بدن شده است.
باقری با بیان اینکه هیچ آرایشگری حق ندارد که کار تاتوی ابرو انجام دهد، افزود: هر دخالتی در بافت بدن انسان و دخل و تصرف فیزیولوژی توسط آرایشگر غیر مجاز و جرم محسوب میشود.
وی تاکید کرد: تاتوی ابرو باید توسط پزشک یا با نظارت پزشک انجام بگیرد و در غیر اینصورت در صورت آسیبی به بدن فرد، حق شکایت به وی داده میشود.
بیشتر تخلفات گزارش شده از آرایشگرها مرتبط با تاتوی ابرو است
محقق و پژوهشگر مواد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بیشترین تخلفات گزارش شده از آرایشگرها به نحوی تاتوی ابروی آنها است و در مقام بعدی شکایت از نحوه رنگ مو و استفاده از فراوردههای ناسالم قرار دارد.
وی اظهار داشت: بیشترین شکایت مطرح شده از آرایشگری مردها مربوط به حوزه بهداشت محیط است به عنوان مثال استفاده نامناسب از فراوردههای آرایشی همچون مواد فر کننده مو، عدم استفاده از حوله یکبار مصرف یا وسایل آرایشی و بهداشتی ضدعفونی کننده گزارش شده است.
نظر شما