به گزارش خبرنگار مهر، سعید یوسف پور صبح سه شنبه در اولین کارگروه تخصصی غارشناسی چهارمحال و بختیاری در معاونت عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: غارهایی که قبلا در این استان شناسایی شده است در این کارگروه معرفی می شود.
سعید یوسف پور تصریح کرد: در آینده غارهای جدید استان باید شناسایی شود و آن ها را جزء مناطق حفاظتی قرار داد.
وی ادامه داد: برای حفاظتی کردن غارها اولویت با آن هایی است که زودتر شناسایی شده باشند.
یوسف پور اذعان داشت: اهمیت حفاظتی کردن این غارها گونه های جانوری و گیاهی است که در این مناطق قابل اهمیت است.
وی بیان داشت: غار سراب و بیدکل در این استان از جمله غارهایی است که از گذشته شناسایی شده است و در اولویت حفاظتی قرار گرفته است.
یوسف پور تاکید کرد: برخی از پدیده ها از جمله مجموعه گیاهی،جانوری که به نسبت کوچک، جالب و کم نظیر، استثنایی، غیر متعارف و غیر قابل جایگزین هستند که دارای ارزش های حفاظتی، علمی و تاریخی و یا طبیعی دارند.
وی تصریح کرد: غارها از جمله پدیده هایی است که ارزش حفاظتی دارند و با هدف حفظ و حراست به عنوان اثر طبیعی ملی انتخاب می شوند.
مدیرکل محیط زیست چهار محال و بختیاری افزود: اقدامات حفاظتی در مورد این پدیده ها، باید تضمین کننده پایداری بهره برداری غیر مصرفی از آن ها در طول زمان باشد.
یوسف پور یاد آور شد: معاون عمرانی استانداری چهار محال و بختیاری ، محیط زیست ، دفتر فنی استانداری، میراث فرهنگی و گردشگری، صنعت، معدن و تجارت، منابع طبیعی و آبخیز داری، هلال احمر، هیئت کوهنوردی استان از اعضاء این کارگروه(کارگروه غارشناسی چهار محال و بختیاری ) هستند.
وی عنوان کرد: معاون عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری به عنوان رئیس کارگروه و مدیر کل محیط زیست به عنوان دبیر کارگروه معرفی شدند.
نظر شما