به گزارش خبرگزاری مهر، کرمرضا پیریایی در نشستی با فعالان فرش که در آستانه برگزاری نهمین نمایشگاه فرش دستباف قم برگزار شد، با اشاره به پیشینیه تاریخی فرش قم، اظهار کرد: فرش قم، باید جایگاه واقعی خود در بازارهای ملی و جهانی را به دست آورد.
وی به توانمندی های ویژه قم در عرصه فرش دستباف اشاره و تصریح کرد: استان قم با توجه به ظرفیت و توانمندیهای بسیار بالا، یکی از قطبهای کشور در عرصه تولید و صادرات فرش محسوب میشود.
استاندار قم با تاکید بر لزوم تلاش برای بازیابی و احیای موقعیت جهانی فرش قم، گفت: این مهم در سایه همت فعالان شاغل در بخش تولید و صادرات این محصول و مدیریت و برنامه ریزی های صحیح تحقق یافتنی است.
پیریایی با اشاره به برگزاری نهمین فرش دستباف قم، برپایی این قبیل نمایشگاه ها را گامی موثر در جهت معرفی بهتر توانمندی های این بخش عنوان کرد و گفت: باید تلاش شود تا فرش دستباف به عنوان بخشی از هویت و فرهنگ ملی، ارزش و جایگاه بالای خود را بازیابد.
وی با تاکید بر پاسخگو بودن مسئولان در رابطه با مشکلات و راهکارهای در نظر گرفته شده برای تقویت تولید فرش ابریشم قم، گفت: در خصوص شرکت تولیدکنندگان و طراحان فرش قم در نمایشگاه های خارجی و عرضه محصولات باید اطلاع رسانی کافی در خصوص چگونگی و میزان کمک های دولتی صورت گیرد.
استاندار قم با اشاره به این که برخی از موانع و مشکلات فرش قم، مربوط به دستگاه های ملی است، افزود: لازم است مشکلات این بخش در نشستی با حضور مسئولان مرکز ملی فرش و مدیران مربوطه در استان های دیگر و با محوریت استان قم، بررسی و راهکارهای لازم برای حل این مشکلات ارائه شود.
در این نشست سیدرضا دهناد، معاون برنامه ریزی استان قم نیز در رابطه با احداث نمایشگاه فرش قم گفت: بحث تملک زمین و انشعابات لازم به پایان رسیده و هم اکنون در مرحله انتخاب پیمانکار هستیم.
همچنین برخی از تولیدکنندگان فرش قم به بیان دغدغه ها و مسائل حوزه کاری خود پرداختند.
توجه به سرمایه گذاری در بخش گردشگری مذهبی در قم
مجتمع تجاری گردشگری سیرنگ با حضور استاندار قم، معاونین، فرماندار و مسئولان استان مورد بهره برداری قرار گرفت.
این مجتمع تجاری تفریحی و گردشگری شامل 6 هزار متر فضای تجاری و اداری، تالار پذیرایی، رستوان گردان، فست فود، شهربازی و دو باب پارکینگ است.
استاندار قم در حاشیه این مراسم طی سخنانی، با بیان این که توقع و انتظار از حوزه گردشگری دینی در قم به دلیل ظرفیت ها و اقتضائات این استان بسیار بالا است گفت: توجه به سرمایه گذاری در بخش گردشگری مذهبی، اشتغال زایی و رونق اقتصادی استان را به دنبال خواهد داشت.
پیریایی وجود بارگاه مطهر حضرت معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران، بقاع متبرکه و حضور علما و بزرگان دینی در قم را یادآور شد و افزود: این ویژگی ها ظرفیت های بسیار خوبی در بخش گردشگری مذهبی محسوب شده و باید بستر لازم برای بهره برداری از این قابلیت ها در راستای رشد سرمایه گذاری فراهم شود.
توسعه توریسم مذهبی یکی از مزیت های مهم توسعه قم است
معاون برنامه ریزی استاندار قم نیز در این مراسم ، توسعه توریسم مذهبی را یکی از مزیت های مهم توسعه استان قم عنوان و اظهار داشت: از این مزیت و ویژگی مهم، باید به بهترین شکل ممکن در جهت رونق توسعه و عمران قم استفاده کرد.
سیدرضا دهناد با اشاره به ورود میلیون ها زائر به استان قم در طول ایام سال، گفت: حضور این میزان زائر در قم، ضرورت سرمایه گذاری در بخش گردشگری و اقامتی این شهر را افزون کرده است.
وی با بیان اینکه از سال 84 تاکنون بیش از 200 پروژه گردشگری در قم ساخته شده یا در حال ساخت است، افزود: جهش جدی در حوزه گردشگری در قم ادامه داشته و باید بیش از وضعیت فعلی، سرمایه گذاری در این بخش انجام شود.
معاون استاندار قم، عزم جدی مدیریت عالی استان برای توسعه ظرفیت های گردشگری قم را یادآور شد و بیان داشت: حمایت از سرمایه گذاران بخش گردشگری در دستور کار مجموعه دستگاه های اجرایی استان قرار دارد.
قم - خبرگزاری مهر، استاندار قم با بیان اینکه قم یکی از قطبهای کشور در عرصه تولید و صادرات فرش است، بر احیای موقعیت جهانی فرش قم تأکید کرد.
کد خبر 1743701
نظر شما