داوود علی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: تا به امروز بالغ بر 98 درصد بخش فیزیکی بیمارستان تامین اجتماعی استان قم تکمیل شده است، در واقع طبق رایزنی های به عمل آمده تلاش ما این است که این بیمارستان به طور کامل تا پایان سال جاری افتتاح شود.
وی ادامه داد: در واقع یکی از دلایل اصلی به تعویق افتادن احداث بیمارستان تامین اجتماعی قم، تامین تجهیزات هایتک بود که از ابتدای امسال مسائل مربوط به این موضوع در حال پیگیری است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی قم تاکید کرد: با توجه به اینکه تمام تجهیزات هایتک درداخل کشور ساخته نمیشود و نیاز به واردات آن داریم و البته با توجه به شرایط اقتصادی و تحریم تحمیل شده بر کشور، وارد کردن این تجهیزات با موانعی روبه رو میشود.
وی با بیان اینکه تمام تلاش سازمان و مدیریت درمان تأمین اجتماعی برای برداشتن موانع واردات تجهیزات هایتک است، گفت: همچنین باید از وزارت بهداشت، درمان وعلوم پزشکی نیز مجوز لازم را کسب میکردیم، و طی نامه نگاریهایی مجددا دلایل خود را برای نیاز استان قم به این بیمارستان بیان کردیم و امیدواریم موافقت لازم سریع تر کسب شود.
وعده هایی که تکرار میشود
کلنگ احداث بیمارستان تامین اجتماعی قم سال 86 زده شده است و تا کنون بارها مسئولان این استان زمان احداث این بیمارستان را به زمانهای آینده موکول کرده اند.
این در حالی است که در مراسم کلنگ زنی این بیمارستان مسئولان استان قم از احداث این بیمارستان طی دو سال خبر داده بودند، اما نه تنها این وعده در سال 88 یا 89 تحقق نیافت بلکه همچنان نیز زمان دقیق اتمام این پروژه در هالهای از ابهام است.
در همین زمینه مدیرکل تامین اجتماعی استان قم مرداد ماه امسال از بهره برداری کامل این بیمارستان در آذر سال 91 خبر داده بود.
به گفته سید مجتبی موسوی، بیمارستان تامین اجتماعی از جمله پروژههای عظیم بیمارستانی است که با هدف ارائه خدمات درمانی به بیمهشدگان تامین اجتماعی و دیگر اقشار در حال احداث است.
بیمارستان تامین اجتماعی قم در زیربنای 22 هزار متر مربع و زمینی به وسعت 14 هکتار، در کیلومتر چهار جاده قم - اراک در حال ساخت است.
براساس گفته مسئولان، این بیمارستان با بیش از 100 تخت پس از راه اندازی روزانه بیش از 2 هزار و 500 نفر مراجعه کننده بیمه شده به این بیمارستان مراجعه خواهند کرد.
نظر شما