به گزارش خبرگزاری مهر، محمد فیض با بیان این مطلب گفت: شهرداری اصفهان ۱۳۰ هکتار زمین را در محدوده پالایشگاه به فضای جنگل کاری تبدیل کرده این در حالی است که عمق آب های زیرزمینی در این منطقه به بیش از ۱۳۰ متر می رسد و دسترسی به آب جهت آبیاری این فضای سبز بسیار مشکل است لذا شهرداری با تانکر و روش قطره ای آبرسانی می کند.
وی به بالغ بر ۵ میلیارد ریال هزینه سالانه شهرداری جهت نگهداری و آبیاری فضای سبز محدوده پالایشگاه اصفهان اشاره و تصریح کرد: در حدود ۱۰۰ هکتار فضای سبز این محدوده جزء شاهین شهر است اما شهرداری منطقه دو به منظور کاهش آلاینده های پالایشگاه، احداث و نگهداری ۱۳۰ هکتار فضای سبز را انجام داده است.
شهردار منطقه دو اذعان داشت: فضای سبز محدوده پالایشگاه اصفهان برای تفریح مناسب نیست و فقط برای جلوگیری از آلاینده های پالایشگاه ایجاد شده است.
وی از مکاتبات متعدد شهرداری با پالایشگاه جهت مشارکت در پرداخت هزینه های نگهداری از فضای سبز ۱۳۰ هکتاری این محدوده سخن به میان آورد و ادامه داد: عادلانه نیست که شهرداری منطقه دو بودجه ایجاد فضای سبز و بوستان این منطقه که از سوی مردم تامین می شود را برای جنگل کاری پالایشگاه هزینه کند، این در حالی است که سود این امر فقط به پالایشگاه، پتروشیمی، نیروگاه و صنایع اطراف می رسد.
فیض با تاکید بر اینکه باید متولیان امر با برنامه ریزی جلسه ای برای نگهداری و توسعه فضای سبز پالایشگاه برگزار کنند و در این رابطه تدابیری اندیشه شود خاطر نشان کرد: آلاینده های این محدوده منجر به آن شده که تعدادی از درختان فضای سبز حاشیه پالایشگاه بیمار و خشک شوند و با توجه به این که بودجه منطقه دو قابل توجه نیست امکان رسیدگی به تمام درختان این فضای سبز جنگلی نیست لذا لازم است پالایشگاه در این رابطه همکاری نماید.
وی با اشاره به اینکه درختان منطقه بختیاردشت به منظور جلوگیری و کاهش آلودگی های ناشی از پالایشگاه و سایر آلاینده های مراکز صنعتی در این منطقه با هزینه های سنگین کاشت و نگهداری می شوند، اضافه کرد: شهرداری منطقه دو به تنهایی نمی تواند از جنگل کاری ۱۳۰ هکتاری حاشیه پالایشگاه نگهداری کند.
شهردار منطقه دو هزینه صرف شده برای رسیدن یک درخت به سن مطلوب را بیش از دو میلیون تومان عنوان و اذعان کرد: شهرداری منطقه دو در احداث و نگهداری فضای سبز محدوده پالایشگاه وظیفه ای ندارد اما فقط برای کاهش آلاینده ها این مهم را انجام داده با این وجود حاضر است نگهداری این فضای سبز را در اختیار پالایشگاه قرار دهد.
وی تاکید کرد: درصورت همکاری پالایشگاه با شهرداری فضای سبز محدوده بختیار دشت توسعه خواهد یافت که این مهم در کاهش آلاینده های مراکز صنعتی و حفظ سلامت شهروندان بسیار حائز اهمیت است.
نظر شما