۲۹ آبان ۱۳۹۱، ۱۸:۴۹

اخبار خراسان شمالی/

طرح پیشگیری از تنبلی چشم در خراسان شمالی تا پایان آذر ماه ادامه دارد

طرح پیشگیری از تنبلی چشم در خراسان شمالی تا پایان آذر ماه ادامه دارد

بجنورد - خبرگزاری مهر: تداوم طرح پیشگیری از تنبلی چشم در خراسان شمالی تا پایان آذر ماه، اتمام آسفالت محور راه روستایی اسپاخو در خراسان شمالی و... از مهمترین عناوین اخبار امروز این استان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون پیشگیری بهزیستی استان گفت: طرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان در خراسان شمالی تا پایان آذر ماه سال جاری ادامه دارد.

هاجر پاکدین افزود: بیش از 600 پایگاه در سراسر استان از نیمه آبان ماه ، آماده معاینه چشم کودکان 3 تا 6 ساله هستند.

وی اظهار داشت: امسال بیش از 700 مجری طرح آموزش دیده در مهدهای کودک شهری ، مراکز بهداشتی روستایی و مراکز پیش دبستانی آموزش و پرورش در 700 پایگاه به معاینه چشم کودکان می پردازند.

پاکدین افزود: سال گذشته بیش از 32هزار کودک در این طرح معاینه شدند که 607 کودک دارای مشکلات بینایی، شناسایی و برای معالجه به مراکز درمانی معرفی شدند.

بیماری تنبلی چشم یا آمبلیوپی از انواع بیماریهای چشمی است که سبب کاهش دید یک طرفه یا دو طرفه و در موارد شدید منجر به نابینایی می شود.

اتمام آسفالت محور راه روستایی اسپاخو در خراسان شمالی
 
قائم مقام وزیر و مدیر کل راه و شهرسازی استان خراسان شمالی گفت :  آسفالت راه روستایی اسپاخو از توابع بخش مانه و سملقان به اتمام رسید.
 
عطاءالله قادری افزود: آسفالت راه روستایی اسپاخو از توابع بخش مانه و سملقان به طول 5 کیلومتر با پیشرفت فیزیکی 100 درصد انجام شده است.
 
وی اظهار داشت: از مجموع دو هزار و 861 کیلومتر راههای روستایی بالای 20 خانوار استان، 750 کیلومتر آن مربوط به شهرستان مانه و سملقان است.
 
به گفته وی با اجرای آسفالت این محور تعداد 77 خانوار با جمعیت 350نفر از نعمت یک راه مناسب و ایمن برخوردار شدند .
 
روستای اسپاخو به دلیل داشتن آتشکده اسپاخو جزو معروفترین روستاهای گردشگری و باستان شناسی کشور است که در ۱۱۵کیلومتری جاده بجنورد گلستان و ۶۵کیلومتری غرب شهر آشخانه قرار گرفته است.
 
40 مددکار اجتماعی در طرح مددکار محوری کمیته امداد فعال هستند
 
معاون حمایت وسلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی گفت:40مددکار اجتماعی در طرح مددکار محوری کمیته امداد در سطح استان فعال هستند.
 
محمد بلوچی با بیان اینکه اجرای طرح مددکار محوری، خدمات رسانی به مددجویان این نهاد را تسهیل می کند، افزود: این مددکاران در زمینه های همچون ارتقاء بهره وری و کارآیی در جهت تحقق اهداف امداد و تشریح رویکردهای جدید و تبیین ارائه خدمات هدفمند و زماندار در راستای توانمندسازی خانواده های جامعه هدف خدمت می کنند.
 
وی تحقق برنامه های تحولی در امداد، استقرار وضعیت جدید ساختار سازمانی، ارایه خدمات موثر به خانواده های جامعه هدف، بازتوانی اقتصادی واجتماعی وهمچنین سطح بندی نیازمندان را ازاهداف طرح مددکاری عنوان کرد.
 
بلوچی فعالیت این مددکاران پیرامون موضوعاتی همچون معیشت، فرهنگی، اشتغال، عمران، درمان، جهیزیه و اکرام ایتام  عنوان کرد و افزود: این مددکاران به صورت روز در میان به بررسی نیازمندی ها وپیگیری مشکلات خانواده های نیازمند می پردازد.
کد خبر 1748078

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha