به گزارش خبرنگار مهر، محسن آسوری عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: تولید موش و حیوانات آزمایشگاهی در پژوهشکده انستیتوپاستور شعبه آمل اکنون در حد انبوه بوده ومیزان تولید براساس درخواست های مراکز علمی وتحقیقاتی کشور وسایر مراکز به صورت ثبت سفارش انجام می شود.
وی افزود: موش سفید کوچک ( سوری)، موش بزرگ ( رت )، موش کوچک همخون، خرگوش سفید نیوزلندی و خوکچه از تولیدهای آزمایشگاهی پژوهشکده انیستیتو پاستور آمل است که درمجموع برای پژوهش های مربوط به سرطان، کالبدشناسی، بیماریهای عفونی وتشخیصی، بررسیهای فیزیولوژیکی، تحقیقات دندانپزشکی، ارزیابی وبررسی دارویی ونیز سنجش رژیم های غذایی استفاده محققان وکارشناسان است.
سرپرست پژوهشکده انستیتوپاستور شمال کشور شعبه آمل، از مراکز علمی و تحقیقاتی کشور که همچنان اقدام به واردات موش های آزمایشگاهی از خارج از کشور می کنند، انتقاد کرد و ادامه داد: پژوهشکده انستیتوپاستور شمال کشورشعبه آمل اکنون حتی توان صادرات به کشورهای برتر این بخش را نیز دارد و مدیران مراکز تحقیقاتی ایران باید درحمایت از تولید داخل، پژوهشکده آمل را پشتیبانی کنند.
آسوری ادامه داد: پژوهشکده انیستیتو پاستورشعبه آمل به مدت 10 سال برای کارهای تحقیقاتی خود ، حیوان های آزمایشگاهی را از تهران وارد می کرد واز سال 87 با توجه به نیاز پایگاه های تحقیقاتی وپژوهشی دانشگاه های استانهای شمال کشور ایجاد واحدهای تولیدی در این پژوهشکده را در دستورکار خود قرار داد.
وی اضافه کرد: با ساخت اتاق های مستقل موشهای بزرگ آزمایشگاهی کار تکثیر این نوع حیوان نیز اکنون افزایش یافته است.
سرپرست پژوهشکده انستیتوپاستور شمال کشور شعبه آمل اضافه کرد: هم اکنون این مرکز کار تکثیر خرگوش و خوکچه هندی را آغاز کرده و درچرخه تولید خود قرار داده است و این آمادگی را دارد با تولید دوهزار سر حیوان آزمایشگاهی برای فروش به محققان و پژوهشگران داخلی وخارج از کشور ثبت سفارش بپذیرد.
آسوری اعلام کرد:
انستیتو پاستور نیاز کشور را در تولید موشهای آزمایشگاهی برطرف کرد
آمل - خبرگزاری مهر: سرپرست پژوهشکده انستیتو پاستور شمال کشور گفت: این پژوهشکده در تولید موش و سایرحیوانات آزمایشگاهی برای تشخیص انواع بیماریها برای استفاده مراکز علمی داخل ایران و صادرات به خودکفایی رسیده است.
کد خبر 1748107
نظر شما