به گزارش خبرنگار مهر، حسن رهایی ظهر سه شنبه در نشست هماهنگی چهارمین جشنواره مطالعات قرآنی در محل جهاد دانشگاهی سمنان گفت: چهارمین جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان با هدف ترویج آثار و اندیشه های اسلامی در بین آحاد جامعه، اعتلای فرهنگ کتابخوانی در بین دانشجویان و عموم جامعه و افزایش آگاهی دانشجویان از لزوم وجود دین در زندگی در سطح دانشگاه های استان سمنان برگزار می شود.
وی ارتقاء سطح علمی و قرآنی عموم جامعه و توجه به مبانی تحول در سبک زندگی ایمانی را از دیگر اهداف چهارمین جشنواره مطالعات قرآنی برشمرد و افزود: این جشنواره در قالب مسابقه کتابخوانی از کتاب گستره دین تالیف مرجع عالیقدر و مفسر قران کریم حضرت آیت الله جوادی آملی ویژه دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان سمنان برگزار می شود.
رهایی از توزیع کتاب در بین داشنجویان دانشگاه های سراسر استان سمنان توسط جهاد دانشگاهی این استان خبر داد و افزود: برگزاری جشنواره های قرآنی در شناخت و تقویت روحیه خودباوری در بین دانشجویان نقش بسزایی دارد.
سرپرست جهاد دانشگاهی استان سمنان گفت: باید به قرآن کریم نگاه کاربردی داشته باشیم در جنگ نرم امروز دانشگاه ها می توانند یک قرار گاه دائمی در امور فرهنگی باشند.
وی افزود: دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقه کتابخوانی این جشنواره برای ثبت نام به سایت اینترنتی جشنواره به آدرس www.quran.ir و برای دریافت کتاب به معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان سمنان مراجعه نمایند.
معاون فرهنگی دانشگاه سمنان نیز در ادمه این جلسه با اشاره به جایگاه و منزلت قرآن گفت: این جشنواره نقش مهمی در تببین و ترویج معارف قرآنی دارد و باید همگی تلاش کنیم تا بتوانیم دانشجویان بیشتری را در این مسابقه شرکت دهیم.
کیوان کرامتی افزود: چهارمین دوره جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجویان کشور با اهدافی چون، ترویج اندیشههای اسلامی در بین آحاد جامعه، اعتلای فرهنگ کتابخوانی در بین دانشجویان و عموم جامعه، افزایش آگاهی دانشجویان از لزوم وجود دین در زندگی، ارتقاء سطح علمی و قرآنی عموم جامعه و توجه به مبانی تحول در سبک زندگی ایمانی برگزار میشود.
وی با تاکید بر ایجاد انگیزه در بین دانشجویان برای مطالعه آثار قرآنی و دینی، گفت: در کارهای فرهنگی باید اثر بخشی انجام کارها را رصد کنیم و یک ارزیابی مناسبی از کمیت و کیفیت فعالیت های انجام شده داشته باشیم.
کرامتی با اشاره به اینکه این جشنواره علاوه بر اینکه برای دانشگاهیان به سه صورت مسابقه حضوری، مقالهنویسی و خلاصهنویسی برگزار خواهد شد، گفت: عموم جامعه نیز با شیوههای اینترنتی، برپایی نشستهای تخصصی، پیامکی و مکاتبهای میتوانند در آن شرکت کنند.
معاون فرهنگی دانشگاه سمنان ادامه داد: در برگزاری این جشنواره ها باید بر اعجاز علمی قرآن تمرکز کنیم و نگاه ویژه ای به مطالعات و پژوهش های قرآنی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه عمده مشکلات فرهنگی نداشتن مطالعه کتاب و سرانه پایین مطالعه کتاب در بین دانشگاهیان است، اضافه کرد: در انجام فعالیت های فرهنگی مخاطب سنجی و نیازسنجی یک ضرورت اساسی است.
نظر شما