۱ آذر ۱۳۹۱، ۱۳:۳۶

در نشست گوارش و کبد عنوان شد؛

رفلاکس هرگز سرطان نمی شود/کاهش کیفیت زندگی مبتلایان به IBS

رفلاکس هرگز سرطان نمی شود/کاهش کیفیت زندگی مبتلایان به IBS

عضو هیئت مدیره انجمن گوارش و کبد ایران با اشاره به نگرانیهایی برخی از افراد دچار عارضه رفلاکس در خصوص مبتلا شدن به سرطان، تاکید کرد: رفلاکس یا همان عارضه برگشت غذا به مری، بیماری سرطانزایی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سیاوش ناصری مقدم روز چهارشنبه در نشست خبری دوازدهمین کنگره بیماریهای گوارش و کبد ایران که قرار است طی روزهای 8 تا 10 آذر ماه جاری در مرکز همایشهای رازی برگزار شود، افزود: رفلاکس فقط آزار دهنده است ولی هرگز به سرطان تبدیل نمی شود.

وی با تاکید بر تشدید رفلاکس معده بر اثر استرس و اضطراب، تصریح کرد: همه افراد دچار نوعی از اضطراب هستند بنابراین، تشدید این اضطراب در زندگی روزانه افرادی که دچار رفلاکس هستند، شدت پیدا می کند.

این فوق تخصص گوارش ادامه داد: عدم آگاهی افراد از عوارض بیماریها، این نگرانی را در کسانی که دچار رفلاکس هستند به وجود آورده که عارضه آنها منجر به سرطان می شود. در صورتی که این بیماری هرگز سرطانزا نیست.

ناصری مقدم در ارتباط با قطع دارو در افرادی که دچار رفلاکس هستند، گفت: 50 درصد از کسانی که دچار این عارضه هستند با قطع کردن دارو، بیماری آنها بر می گردد.

در ادامه دکتر رضا انصاری عضو هیئت مدیره انجمن گوارش و کبد ایران به بیماری IBS یا همان روده تحریک پذیر اشاره کرد و افزود: این بیماری نیز همطراز رفلاکس است.

وی با اعلام اینکه خیلی از افراد از این بیماری رنج می برند و احساس ناراحتی می کنند، گفت: نفخ، یبوست و... باعث می شود تا کیفیت زندگی این قبیل افراد کاهش پیدا کند.

این فوق تخصص گوارش نیز تاکید کرد: بیماری روده تحریک هیچ اثری روی طول عمر افراد ندارد و منجر به سرطان نمی شود.

کد خبر 1749522

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha