به گزارش خبرگزاري "مهر" دكتر محمد احمديان با اعلام اين مطلب،افزود: از اين ميزان ظرفيت نيروگاهي 32 هزار و 680 مگاوات پس از پيروزي انقلاب اسلامي احداث و به بهرهبرداري رسيده و 17 هزار و 284 مگاوات نيز دردولت آقاي خاتمي وارد مدار شده كه 12 هزار و 516 مگاوات آن مربوط به چهار سال اخير است.
وي افزود: اين امر بيانگر افزايش سرمايهگذاري در توسعه تاسيسات صنعت برق است اما حتي اين توسعه سرمايهگذاري هم پاسخگوي نياز كامل برق كشور نيست.
دكتر احمديان حداكثر مصرف برق كشور در تابستان امسال را حدود 31 هزار و 500 مگاوات پيشبيني كرده واظهار داشت: در صورتي كه تعدادي از نيروگاهها كه در مراحل پاياني ساخت قرار دارند، به موقع آماده شوند؛ درتابستان به همين ميزان توليد برق خواهيم داشت لذا براي فصل تابستان شرايطي مشابه سال هاي گذشته پيش بيني ميكنيم.
وي افزود: در تابستان امسال واحدهايي از نيروگاههاي دماوند، هرمزگان، كارون 3 و سهند با ظرفيت مجموع 1500 مگاوات وارد مدار مي شود تا با كمك توليد برق آنها بتوانيم تابستان امسال را با شرايط قابل قبولي پشت سربگذاريم.
مديرعامل شركت توانير درعين حال اظهار اميدواري كرد با رفع محدوديتهاي منابع مالي در مرحله اول بتوانيم نيروگاههايي كه قبلا احداث آنها شروع شده از جمله نيروگاههاي پرند و اروميه را ادامه دهيم و سپس عمليات احداث تعدادي از نيروگاههاي جديد شامل نيروگاه گازي اروميه، پرند و سنندج، بخش بخار نيروگاههاي چرخه تركيبي نكا، يزد، كازرون، شيروان و دو واحد ديگر از نيروگاه كارون 3 را در سال 84 پيگيري كنيم.
وي درپايان افزود: علاوه برنيروگاه هاي ذكر شده عمليات اجرايي نيروگاه هاي جهرم و قائن هم بايد در سال 84 آغاز و توليد برق آنها براي سال 86 به شبكه سراسري اضافه شود.
نظر شما