به گزارش خبرنگار مهر، از صبح امروز دسته های مختلف عزاداری در سراسر استان کردستان با حضور در خیابان ها و میادین اصلی شهر در زیر باران نسبتا شدید پائیزی برای سرور و سالار شهیدان در روز عاشورا اشک ماتم ریختند.
در این مراسم ها که بر اساس گزارش های خبرنگاران مهر در سراسر استان کردستان به ویژه در مراکز شهرستان ها برگزار شد، حضور عزاداران بسیار پر شور بوده و بارش باران تاثیری در حضور مردم در میادین و معابر اصلی نداشته است.
مراسم عزاداری در شهر بیجار که به گلگیران شهره است امسال نیز همچون سالهای گذشته برگزار شد و دسته های عزاداری و هیئت های مذهبی با حضور پرشور خود در صحنه جلوه های از عشق و ارادت خود به اهل بیت (ع) را به نمایش گذاشتند.
در مراسم عزاداری در روستای بیجار مردم با مالیدن گل بر سر و صورت خود برای مظلومیت شهدای کربلا به ویژه امام حسین (ع) به عزاداری می پردازند.
عزاداری در شهر سنندج نیز از ساعت 9 صبح آغاز شد و از معابر مختلف شهر سنندج دسته های عزاداری به سمت میدان انقلاب حرکت کردند.
بعد از رسیدن تمامی دسته های عزاداری به میدان انقلاب و روبرور حسینیه سنندج نیز برنامه های مختلف عزاداری برگزار شد و نماز ظهر عاشورا با حضور و استقبال پرشور عاشقان به امام حسین (ع) اقامه شد.
همچنین مراسم عزاداری در تمامی شهرهای استان کردستان از جمله قروه، کامیاران، بیجار و حتی مراکز بخش ها و روستاهای بزرگ استان کردستان با حضور و استقبال گسترده مردم برگزار شد.
نظر شما