به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدحسین آیتی با اشاره به مقوله ورود عرفانهای کاذب در میان جوانان و در تشریح راهکارهای این مجموعه برای مقابله با این مقوله اظهار داشت: عرفانهای کاذب با گسترش سیستمهای روابط عمومی و شبکههای اجتماعی یکی از مباحث نوظهوری است که اگر رسیدگی خوبی به آن نشود ممکن است در آینده با چالشهایی در این زمینه مواجه شویم و بخشی از جوانان کشور را با ورود به این فرقههای ضاله از دست بدهیم.
معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه باید فعالیت جدی برای آگاهیسازی در این زمینه صورت گیرد، ادامه داد: متاسفانه موضوعی که همواره دستاندرکاران فرهنگی دانشگاههای ما را نگران کرده مشکل مباحث بودجهای در برخی از نقاط کشور است.
وی تصریح کرد: همواره در پی کمبود اعتبارات، اولین محلی که اعتبارات آن حذف و یا کاهش پیدا میکند مباحث فرهنگی است که اگر اعتبارات فرهنگی را حذف کنیم به تبع فعالیتهای فرهنگی نیز کمرنگ میشود. این همان موضوعی است که دشمنان کشور، نظام و اسلام با اقداماتی از قبیل تشدید تحریمها در پی آن هستند که باید در قبال این موضوع هوشیار باشیم و فعالیتهای فرهنگی به صورت آگاهانه و کارشناسی شده پیگیری شود.
معاون وزیر بهداشت تشکیل حلقههای مطالعاتی، معرفتی و راهاندازی کانونهای مطالعاتی را به عنوان یکی از راهکارهای بسیار مناسب برای آشنایی دست اندرکاران فرهنگی با مقوله عرفانهای کاذب معرفی کرد و افزود: اگر مسئولان فرهنگی آشنایی مناسبی با این مبحث نداشته باشند مطمئنا نمیتوانند با آن مبارزه لازم و رسیدگی کافی را انجام بدهند.
آیتی با بیان اینکه در بعضی از دانشگاهها، استانهای غربی و شرقی و مناطق مرزی شاهد گسترش تفکرات این فرقه هستیم، تصریح کرد: دانشگاههای علوم پزشکی نیز هم اکنون کانونهای دانشجویی ویژهای را برای مقابله با این مقوله تاسیس و کتابهای آموزشی را برای این مراکز تهیه میکنند.
معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ابتدا اعضای کانون به صورت مباحثه این کتابها را مطالعه و آموزش میبینند و سعی میکنند این آموزشها را در اختیار سایر دانشحویان دانشگاهها نیز قرار بدهند.
نظر شما