محمود عباس زاده مشکینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان ایلام با داشتن 430 کیلومتر مرز زمینی مشترک با کشور عراق از بیشترین مرز زمینی با این همسایه غربی برخوردار است.
وی بیان داشت: بنابراین برنامه ریزی برای استفاده بیشتر از این موقعیت می تواند راهکار مناسبی برای تقویت پایه های اقتصاد مقاومتی محسوب شود، اقتصادی که مبنای آن استفاده از توانایی های بومی و منطقه ای است.
این مسئول عنوان کرد: استان یکدست شیعه ایلام نزدیکترین شهر کشور به کربلاست و پایانه مستقر در مرز مهران از پر ترددترین مرزهای کشور به سمت عتبات عالیات است.
عباسزاده اعلام کرد: این خروجی استراتژیک شرایط ویژهای را برای استان ایلام به وجود آورده که باید نهایت استفاده را از این ظرفیت برد.
عباسزاده تصریح کرد: افزون بر این پایانه مستقر در مرز مهران از پر ترددترین مرزهای کشور به سمت عتبات عالیات است.
وی افزود: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی که فاز اول مطالعاتی آن به پایان رسیده است به زودی وارد فار اجرایی و عملیاتی می شود.
استاندار ایلام عنوان کرد: با ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در مرز مهران زمینه لازم برای شکوفایی استان ایلام فراهم می شود.
عباس زاده با اشاره به منطقه ویژه اقتصادی مرز بین المللی مهران گفت: با محور قرار گرفتن مطالعات به عمل آمده عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی مهران در وسعت 800 هکتار در دست اقدام است.
وی افزود: با ایجاد زیرساختها (آب، برق، مخابرات و...) و گذربندی و مشخص شدن سایت های منطقه، بستر مناسب با بهره مندی از تسهیلات و معافیت های گوناگون و امتیازات خاص مناطق ویژه فراهم شده است.
وی اظهار داشت: راه اندازی این منطقه اقتصادی ویژه باعث می شود که استان ایلام بتواند در کشور و با استفاده از بازار کشور همسایه و امکان دسترسی به بازارهای بزرگ در مسیر توسعه اقتصادی، اشتغال زایی، تولید سرمایه و افزایش درآمد قرار گیرد.
نظر شما