به گزارش خبرنگار مهر، علی بیژنی نیا صبح چهارشنبه در جریان دیدار با فرماندار پلدشت گفت: با توجه به موقعیت مناسب و دارا بودن زمین های بکر، آب و هوای مناسب و موقعیت جغرافیایی از جهت نزدیکی به سه کشور و داشتن بستر مناسب ارتباط اقتصادی در 27 هزار و 500 هکتار از اراضی این منطقه مرغداری 2 میلیون قطعه ای، گاوداری 4 هزار و 500 راسی و مجتمع کارخانجات مرتبط با بخش کشاورزی احداث می شود.
وی با بیان اینکه برای اجرای فاز اول این پروژه 5 هزار هکتار از اراضی برای احداث مرغداری مکانیزه و مدرن 250 هزار قطعه ای تخصیص می یابد، اظهار داشت: اعتبار اجرای عملیات فاز اول یک هزار و 300 میلیارد ریال بوده که با اتمام این طرح برای 350 نفر به صورت مستقیم و یک هزار نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد می شود.
فرماندار پلدشت نیز در این دیدار اظهار داشت: این شهرستان با توجه به دارا بودن دشت ها و اراضی حاصلخیز قطب مهم کشاورزی آذربایجان غربی بوده که با اجرای اینگونه طرح ها در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی گام موثری در خودکفایی ایران در بخش کشاورزی برداشته می شود.
جبار طالبی با اشاره به اینکه پلدشت در تولید دانه های روغنی استراتژیک کلزا توانمندی خود را ثابت کرده، ادامه داد: به دلیل شرایط مناسب جوی برای کشت کلزا امسال در 500 هکتار از اراضی کشاورزی پلدشت کلزا کشت شده که این میزان نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش دارد.
وی با اشاره به اینکه به دلیل برداشت زودهنگام این محصول و استفاده دوباره از اراضی زیرکشت برای کاشت سایر محصولات کشاورزی، کشت کلزا برای کشاورزان از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است، ادامه داد: استفاده از امکان کشت دوباره از جمله عوامل اصلی افزایش سطح زیرکشت کلزا در پلدشت است.
وی میزان برداشت کلزا در هر هکتار از اراضی کشاورزی پلدشت را 5.3 تن اعلام کرد و با بیان اینکه این میزان برداشت از میانگین کشوری 5.1 تن بیشتر است، گفت: روغن کلزا به دلیل حضور اسیدهای چرب اشباع نشده و فاقد کلسترول از کیفیت تغذیه ای بالایی برخوردار است.
نظر شما