محمد حسین روزیطلب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: 8 آذر ماه مانور زلزله در هشت هزار مدرسه استان فارس در تمامی مقطع و با حضور 800هزار دانش آموز در نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار شد.
وی اضافه کرد: برگزاری مانور زلزله در راستای آموزش صحیح دانش آموزان در هنگام بروز زلزله است زیرا که آموزشهای داده شده به دانش آموزان به خانواده و در ادامه به کل جامعه منتقل می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس افزود: در مانور زلزله شکل صحیح پناه گیری در زمان بروز زلزله و فعالیت های ضروری در این مواقع به دانش آموزان آموزش داده می شود.
روزیطلب تاکید کرد: در راستای برگزاری مانور زلزله در مدارس فارس از یک ماه گذشته تاکنون به 15هزار مدیر، معلم، مربی استان آموزش های لازم داده شده است.
وی یاد آورشد: مانور زلزله در مدارس استان فارس با همکاری هلال احمر فارس، مرکز فوریت های پزشکی استان، آتش نشانی شهرستانها برگزار شده است.
بازسازی و مقاوم سازی شش هزار و 500 کلاس درس در فارس
مدیرکل آموزش و پرورش فارس همچنین در خصوص فعالیت های انجام شده در راستای مقاوم سازی و استحکام ساختمان مدارس بیان کرد: در سال های اخیر روند بسیار مطلوبی در امر باز سازی و نوسازی مدارس در استان انجام شده و مدارس زیادی در طرح نوسازی و مقاوم سازی قرار گرفتند.
روزیطلب ادامه داد: تاکنون شش هزار و 500 کلاس درس در استان بازسازی و مقاوم سازی شده اند که از این تعداد چهار هزار و 300 کلاس درس به طور کامل تخریب و بازسازی شدند و دو هزار و 200 کلاس درس نیز با استفاده از مصالح مستحکم در برابر خطر زلزله مقاوم سازی شده اند.
کمک 59 میلیون تومانی فرهنگیان استان به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی
وی همچنین ابراز داشت: در زلزله اخیر آذربایجان شرقی از سوی فرهنگیان استان فارس 59 میلیون تومان کمک نقدی جمع آوری و به مناطق زلزله زده ارسال شده است.
نظر شما