۸ آذر ۱۳۹۱، ۱۳:۴۶

بهره برداری از 10 تقاطع دیگر بزرگراه امام علی (ع) تا دهه فجر

بهره برداری از 10 تقاطع دیگر بزرگراه امام علی (ع) تا دهه فجر

معاون فنی و عمرانی شهردار تهران اعلام کرد: 10 تقاطع دیگر بزرگراه امام علی (ع) تا دهه فجر به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، مازیار حسینی در مراسم بهره‌برداری از 10 تقاطع غیر همسطح بزرگراه امام علی (ع) اظهار کرد: بزرگراه امام علی (ع) 35 کیلومتر طول دارد که 10 کیلومتر از آن در سالهای گذشته ساخته شده و هم اکنون ساخت 25 کیلومتر باقی مانده این مسیر در حال انجام است.

وی با بیان اینکه این بزرگراه 25 تقاطع دارد، اظهار کرد: در این میان 11 تقاطع اصلی محسوب می‌شود و 14 تقاطع آن فرعی است.

وی با بیان اینکه ادامه بزرگراه امام علی (ع) از 6منطقه پایتخت عبور می‌کند، خاطرنشان کرد: نهایتا این بزرگراه از شمالی‌ترین نقطه پایتخت در بزرگراه لشگر به جنوبی‌ترین نقطه در مجاورت مرقد امام خمینی (ره) خواهد رسید. تقاطع های شرقی _ غربی این بزرگراه می تواند دسترسی محلی مورد نیاز را فراهم کرده و بار ترافیکی بخشی از بزرگراه ها و شریان های اصلی را نیز خواهد کاست.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه اغلب در پروژه‌های عمرانی - ترافیکی معبری وجود دارد که تعریض می‌شود و یا پل و تونلی در زیر یا روی آن احداث می‌شود، گفت: اما در بزرگراه امام علی (ع) با هدف نوسازی بافت فرسوده، این بزرگراه از میان بافت فرسوده مسکونی عبور کرد و به این ترتیب بی سابقه ترین پروژه رفع معارض شهری کلید خورد.

وی خاطرنشان کرد: بزرگراه امام علی (ع) 7هزار واحد مسکونی معارض دارد که در قالب تملک چهار هزار پلاک رفع شده است.

حسینی با بیان اینکه تقریبا کل بخش‌های زیر مجموعه شهرداری درگیری پروژه امام علی (ع) هستند، اظهار کرد: حدود سه دهه بود که مدیریت شهری به سمت اجرای این پروژه نمی‌رفت چرا که حجم معارضان ملکی آن بسیار بالا بوده و اجرای آن با دشواری‌هایی مواجه است.

وی ادامه داد: بلاتکلیف ماندن این پروژه مشکلاتی را برای شهروندان ساکن املاک قرار گرفته در طرح ایجاد کرده بود به طوری که شهرداری جواز ساخت و ساز به آنها نمی‌داد و از طرفی بافت فرسوده این مناطق هم روز به روز فرسوده تر می‌شد.

معاون فنی و عمرانی شهردار تهران با بیان اینکه اجرای طرح ادامه بزرگراه امام علی (ع) تا حرم امام خمینی (ره) از مردادماه سال گذشته آغاز شد، افزود: با وجود اینکه این پروژه از میانه سال در دستور کار قرار گرفت اما شورای شهر تهران برای تامین بودجه آن همراهی کرد و به این ترتیب ساخت آن در دستور کار قرار گرفت و انشاا.. کل بزرگراه تا میلاد امام علی (ع) مصادف با پنجم خرداد ماه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به فعالیت چهار پیمانکار در پروژه امام علی (ع) اظهار کرد: در این پروژه 13 مهندس مشاور فعال است که شش مشاور به حوزه عملیات اجرایی و سیویل می‌پردازد و هفت مشاور نیز بحث مدیریت آبهای سطحی پروژه را بر عهده دارند.

حسینی خاطرنشان کرد: بزرگراه امام علی (ع) یک باند شمالی - جنوبی وسیع است که کانال بزرگی نیز در میانه بخش شمالی این بزرگراه قرار دارد و این نگرانی وجود دارد که در دراز مدت جمع آوری آبهای سطحی در این بزرگراه مشکل ساز شود به همین خاطر مطالعات مربوط به جلوگیری از وقوع سیل و مدیریت آبهای سطحی توسط چند شرکت مشاور حل و فصل خواهد شد.

معاون شهردار تهران با اشاره به افتتاح ده پل که متعلق به تقاطع‌های بزرگراه امام علی (ع) است اظهار کرد: ساخت هر یک از این پل‌ها در گذشته دو تا سه سال طول می‌کشید اما از آنجا که استراتژی شهرداری این است که ابتدا دسترسی های محلی مردم را برطرف کند، ساخت تقاطع‌ها در بزرگراه امام علی (ع) در اولویت قرار گرفت.

وی افزود : این سیاست از سال 89 در بزرگراه یادگار امام آغاز شد که طی آن ابتدا دسترسی های محلی مورد بهره برداری قرار گرفتند.

وی ضمن قدردانی از شهروندانی که املاک آنها در مسیر این پروژه قرار گرفته و همینطور آن دسته از شهروندانی که در مجاورت پروژه زندگی می‌کنند اظهار کرد: شهرداری تلاش می‌کند که زحمت مردم را کم کند اما گاهی اوقات چاره‌ای به جز ایجاد زحمت برای مردم نداریم.

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم آب و برق و مخابرات ساکنان محدوده پروژه های عمرانی کمتر آسیب ببیند در عین حال گفت: به هر حال در شهری زندگی می‌کنیم که نظم زیر ساخت‌های آن چنانکه شایسته مردم است وجود ندارد به گونه‌ای که یک کانال تاسیسات مشترک شهری در زیر زمین پیش بینی نشده است.

وی ادامه داد: به همین خاطر هنگامی که شناسایی تاسیسات انجام می‌شود و با استعلام از دستگاه‌های مربوطه از مکان دقیق آنها مطلع می‌شویم بازهم ممکن است لوله گاز یا کابل مخابراتی پیش بینی نشده‌ای در جریان اجرای پروژه وجود داشته باشد که آسیب آن می‌تواند شهروندان را چند روز درگیر مشکل کند. کما اینکه هم اکنون اهالی ساکن بخشی از بزرگراه امام علی (ع) در منطقه 14 چند روز است که با قطع شبکه مخابرات مواجه هستند که تلاش می کنیم مشکل آن بخشی که به ما مربوط است سریعتر رفع شود.

معاون شهردار تهران تصریح کرد : تلاش خواهیم کرد یک تا دو ماه آینده مشکلات مربوط به شریان های حیاتی و تاسیساتی پروژه امام علی (ع) حل شود.

بر اساس این گزارش طی مراسم امروز بهره برداری از دو تقاطع اصلی بزرگراه امام علی (ع) با خیابان مدنی و خیابان پیروزی و نیز هشت تقاطع فرعی با خیابان‌های حیدری، لطیف اکبرنژاد، اصفهانی، صفا، عزیزی، نیک نام، صاحب الزمان (عج) و منصور به بهره برداری رسید. طول این پل‌ها از 43 تا 66 متر متغیر بوده و عرض آنها نیز بین 14 تا 45 متر است. به این ترتیب با بهره برداری از ده پل اصلی و فرعی، 541 متر به طول معابر شرقی-غربی پایتخت اضافه خواهد شد.

همزمان با افتتاح این ده پل، تراز صفر بزرگراه امام علی (ع) در محدوده بزرگراه شهید محلاتی تا خیابان کرمان برای فراهم شدن دسترسی محلی بهتر شهروندان به بهره برداری رسید.

همچنین در این مراسم نوریان شهردار منطقه 14 حضور داشت که ضمن تسلیت ایام محرم گفت: وظیفه خود می دانم که از مردم محل و کسانی که محل سکونتشان در پروژه امام علی(ع) قرار دارد به خاطر صبر و تحملشان سپاسگذاری کنم. همه سعی و تلاش ما در این است که پروژه ها با سرعت و کیفیت خوبی پیش روند .

وی با عظیم خواندن پروژه امام علی(ع) افزود: بر اساس ادعای متخصصین و مهندسان این پروژه باید در یک پروسه 6 و7 ساله انجام می شد اما هم اکنون طی یک و نیم سال به سرانجام خواهد رسید .

شهردار منطقه 14 ادامه داد: این پروژه چند پیام به همراه دارد که یکی از آنها این است که هرجا که اخلاص در عمل وجود داشته باشد و نیت پاک و برای رضای خدا باشد کارها به پیش می رود .

وی با بیان اینکه پروژه بزرگراه امام علی(ع) کاری تخصصی و توانمندی مهندسان ایرانی را نشان می دهد افزود: این پروژه دارای نوآوری های زیادی است و با کیفیت و سرعت در حال اجرا است.

نوریان اضافه کرد: این پروژه نشان می دهد که مردم سختی هایی را که برای پیشرفت و تعالی کشور باشد را تحمل می کنند و همراه با نظام خود هستند.

کد خبر 1753455

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha