۸ آذر ۱۳۹۱، ۱۷:۲۴

هوای پایتخت سالم است

هوای پایتخت سالم است

مدیر کل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: هوای پایتخت با قرار گرفتن شاخص ذرات معلق کمتر از دو نیم میکرون روی عدد 96 در شرایط سالم است.

یوسف رشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس اطلاعات رسیده از ایستگاههای سنجش آلودگی هوای شهر تهران ازمیزان غلظت آلاینده های ازن و دی اکسید گوگرد نسبت به روز گذشته در همین ساعت کاسته و بر میزان غلظت آلاینده های منو اکسیدکربن، ذرات معلق کمتر از ده میکرون و ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون افزوده شده است.

به گفته وی، به این ترتیب میانگین غلظت تمام آلاینده ها به غیر از ایستگاههای پارک رازی، پارک سلامت، پارک شکوفه، دانشگاه شهید بهشتی، سوهانک و شهرک چشمه به لحاظ آلاینده ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون در سایر ایستگاهها در حد مجاز بوده و شاخص کیفیت هوا در شرایط سالم است.

رشیدی اظهار داشت: در حال حاضر در نمایشگر سنجش آلودگی، آلاینده منو اکسید کربن با 4 واحد افزایش نسبت به روز گذشته روی عدد 33، ذرات معلق کمتر از 10 میکرون با 8 واحد افزایش روی عد 44 و ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون با 15واحد افزایش نسبت به روز گذشته روی عدد 84 ایستاده است.

مدیر کل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران تصریح کرد: ازن با 4 واحد کاهش نسبت به روز گذشته روی عدد 15 و دی اکسید گوگرد با 1 واحد کاهش روی عدد 23 قرار گرفته است.

وی افزود: گزارش هواشناسی حاکی از آسمانی ابری همراه با بارش پراکنده و به تدریج کاهش ابر است بنابراین انتظار می رود شاخص کیفیت هوا روز آینده به غیر از مناطق پر تردد و شلوغ در شرایط سالم باقی بماند.

کد خبر 1753836

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha