به گزارش خبرنگار مهر، کاظم جلالی نماینده مردم شاهرود و رئیس مرکز پژوهشهای مجلس به عنوان یکی از موافقان طرح اصلاح قانون انتخابات گفت: در انتخابات سال 84، 1200 نفر برای انتخابات ثبت نام کردند که این امر موجب سوء استفاده برخی رسانه ها قرار گرفت.
وی با بیان اینکه شرایط ثبت نام کنندگان در انتخابات ریاست جمهوری دارای اهمیت است گفت: مثلا در بحث تحصیلات ما در کشوری زندگی می کنیم که خواندن ونوشتن و یاد گرفتن سواد رو به افزایش و مایه افتخار است و شرایط ثبت نام کنندگان برای نمایندگان مجلس فوق لیسانس است در حالی که برای کاندیدای ریاست جمهوری تنها سواد خواندن و نوشتن کفایت می کند.
جلالی ادامه داد: به عنوان مثال در انتخابات گذشته دختر خانمی برای ثبت نام به وزارت کشور رفته بود که وقتی خبرنگاران از وی پرسیدند به چه هدفی آمدید؟ گفت: چون شغلی نداشتم برای پیدا کردن شغل آمده ام.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس اظهار داشت: یکی دیگر از بندهای این قانون موضوع سن کاندیداها است که باید از بلوغ و پختگی برخوردار باشند و البته کهولت سن نیز مانع از انجام وظایف صحیح و درست آنها نشود.
وی با بیان اینکه برخی ها وقتی سخنی به مذاقشان خوش نمی آید آنرا به جریان فتنه ختم می کنند، گفت: هیات اجرایی انتخابات یکی دیگر از نکات مهم در این قانون است.
وی ادامه داد: نتیجه انتخابات همیشه در کشور ما درست بوده است اما خطاهای کوچکی شاید در انتخابات انجام بگیرد.
جلالی تصریح کرد: اگر همه نظام پشت انتخابات باشند یعنی مجلس، قوه مجریه بر صحت انتخابات را تایید کنند بهتر است یا اینکه فقط وزارت کشور تایید کند.
وی گفت: در این قانون همچنین به جرائم تبلیغات در انتخابات نیز اشاره شده است.
نظر شما