به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد میمنت آبادی در این رابطه اظهار داشت: توسعه صنعت گردشگری و صنایع دستی استان کردستان با عزم جدی مسئولان امکان پذیر است.
وی کمبود مراکز خدمات رسانی، عرض کم و عدم آسفالت جاده ها و کمبود پارکینگ را از جمله مشکلات گردشگری استان و مطرح شده از سوی مسافران دانست.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان افزود: در حال حاضر 28 طرح برای توسعه بخش گردشگری در استان کردستان آماده ارائه است که به دلیل کمبود اعتبار و عدم ارائه تسهیلات از سوی مسئولان استان به این حوزه تمامی طرح ها راکد مانده و با مشکل مواجه است.
میمنت آبادی در ادامه همکاری دستگاه های اجرایی را در توسعه صنعت گردشگری اصلی مهم دانست و ادامه داد: انجام طرح های گردشگری در گرو همکاری سایر ادارات دولتی استان است.
وی یادآور شد: توسعه گردشگری استان به عنوان یک موضوع اساسی نیازمند توجه بیشتر و همکاری فکری، مالی و اداری دستگاه های مختلف سطح استان است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان نقش دستگاه های خدمات رسان و فرهنگی را در تبیین موضوعات و تامین تسهیلات مهم دانست و بیان کرد: آنها می توانند با نصب تابلو، ایجاد مراکز خدمات رسانی بین جاده ای و داخل شهری در این راستا تلاش کنند.
میمنت آبادی گفت: محورهای اصلی گردشگری مشخص شده و مسیر اصلی گردشگری استان به بانه و مریوان ختم می شود، که بر این اساس توسعه زیرساخت ها در محورهای اصلی و ایجاد مراکز خدمات رسانی در اولویت قرار گرفته است.
وی افزود: دستگاه های فرهنگی و تبلیغاتی و صدا و سیما باید با چاپ بروشور، پوستر، معرفی ظرفیت ها و آثار تاریخی و طبیعی استان در راستای جذب مسافران و گردشگران تلاش کنند.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان ادامه داد: با تقویت حوزه گردشگری در استان کردستان می توان به اهداف دولت در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی استان دست یافت.
میمنت آبادی در پایان اطلاع رسانی در زمینه نحوه برخورد گردشگران با آثار تاریخی و آموزش نحوه برخورد مناسب با مسافران به مردم را یک وظیفه همگانی عنوان کرد.
850 نفر از هنرمندان صنایع دستی مریوان از مزایای بیمه بهره مند شده اند
مسئول اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان مریوان اظهار داشت: در سال جاری بالغ بر 850 نفر از هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی شهرستان مریوان برای بهره مندی از مزایای بیمه تامین اجتماعی به این سازمان معرفی شدند.
مصطفی طاهری ادامه داد: تعداد 300 نفر نیز در سامانه اشتغال ثبت نام کرده اند تا با ارائه تسهیلات کم بهره به آنها، مشغول به کار شوند.
وی یادآور شد: پس از گذراندن دوره های آموزشی و صدور گواهی برای هنرمندان و صنعتگران کارت مهارت صنعتگری صادر می شود.
شهرستان مریوان دارای هنرهایی همچون ارغوان بافی، گیوه و خراطی سنتی است که در این شهر جزو رشته های فعال بوده و این صنایع دستی مورد توجه مسافران و گردشگران است و از طریق برنامه های پروژه احیاء باغ ها و میوه های بومی سازمان ملل و محیط زیست جهانی برای تمامی رشته های صنایع دستی این منطقه کلاس های آموزشی برای حفظ و احیاء هنرهای صنایع دستی برگزار شده است.
نظر شما