به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن مظفری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در سالهای اخیر با رشد روز افزون وسایل الکترونیکی، جرائم مربوط به آنها نیز رشد روز افزونی داشته و این موضوع امنیت روحی و روانی شهروندان را به شدت تهدید می کند.
وی اظهار داشت: بر اساس اخبار و گزارش های رسیده و پرونده های متشکله در مراجع قضایی و انتظامی، برخی افراد فرصت طلب و سودجو طی تماس های تلفنی به صورت گسترده با شهروندان در سراسر این استان اقدام به کلاهبرداری می کنند.
دادستان عمومی و انقلاب استان زنجان گفت: در این تماسهای تلفنی افراد سود جو ضمن معرفی خود به عنوان مشتری یا با جعل عنوان سازمانهای دولتی و غیر دولتی به ویژه سازمانهای حمایتی تقاضای خرید می کنند و از کسبه و مغازه داران می خواهند برای واریز وجه به حساب آنها به دستگاه خودپرداز مراجعه و عملیاتی به زبان انگلیسی انجام دهند که در نهایت منجر به تخلیه حساب فرد می شود.
مظفری تاکید کرد: در موارد دیگری این افراد ضمن تماس تلفنی یا ارسال پیامک به صورت گسترده برای شهروندان اعلام می کنند که در قرعه کشی ایرانسل یا همراه اول، بانک ها و تلویزیون برنده شده اند و برای ارسال جوایز باید شماره حساب خود را به آنان اعلام کنند.
وی افزود: پس از دریافت شماره حساب از طرق مختلف اقدام به تخلیه حساب آنها می کنند.
دادستان عمومی و انقلاب استان زنجان افزود: در نمونه دیگری افراد سودجو و فرصت طلب طی ارسال پیامک یا تماس تلفنی با شهروندان اعلام می دارند که در حین چوپانی با کندن زمین، تعدادی سکه یا مجسمه قدیمی عتیقه پیدا کرده اند و به این وسیله ضمن چرب زبانی و اغفال مردم، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کنند.
مظفری یاد آورشد: از آنجا که هر گونه برقراری تماس تلفنی و اعلام برنده شده فرد در قرعه کشی ها، فقط از طریق مراجع قانونی و رسمی صورت می گیرد که معین و مشخص هستند، لذا از شهروندان این استان انتظار دارد، که از برقراری تماس تلفنی یا جواب دادن به تماسهای تلفنی مشکوک و پیامک های ارسالی خودداری و قبل از هرگونه اقدام، مراجع انتظامی را در جریان قرار دهند.
وی افزود: در اغلب مواد چنین جرایمی به علت عدم دسترسی به افراد کلاهبردار و یا غیر بومی بودن قابلیت پیگیری نداشته و فقط موجب از دست رفتن اموال مردم می شود.
نظر شما