به گزارش خبرنگار مهر، پیمان فلسفی عصر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در مرکز آموزش جهاد کشاورزی استان سمنان ضمن بیان اینکه هم اکنون 63 مرکز آموزش کشاورزی و پردیس آموزش های علمی کاربردی در سطح کشور فعال است، افزود: در این مراکز 27 هزار دانشجو تحصیل می کنند.
وی با اشاره به اینکه فارغ التحصیلان این مراکز پس از گذراندن مراحل مختلف تحصیل جذب بازار کار در زمینه کشاورزی می شوند، وجود این مراکز علمی را حرکتی مهم و اثر بخش در وزارت جهاد کشاورزی دانست که همه ساله فارغ التحصیلانی کارآمد را در بخش کشاورزی و دامپروری تحویل اجتماع می دهد.
فلسفی از ایجاد مراکز غیر دولتی علمی کاربردی کشاورزی در برنامه های این وزارت خانه خبر داد و افزود: در این راستا تا کنون شش مرکز در کشور ایجاد شده است.
معاون آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی افزود: این مراکز با هدف آموزش علمی و کاربردی علاقه مندان به فعالیت در بخش کشاورزی به ویژه روستا زادگان و فرزندان کشاورزان با نظارت این وزارت خانه ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه این مراکز در 100 رشته و 160 دوره درسی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد فعالیت دارند، اظهار داشت: اولویت پذیرش در این مراکز با روستازادگان، کشاورزان و وابستگان به آنها و نیز علاقه مندان کشاورزی است.
فلسفی همچنین از راه اندازی پنج هزار سایت الگوی ترویجی خبر داد و افزود: این سایت ها با هدف ساماندهی بخش کشاورزی در اراضی و مزارعی که صاحبان آنها مایل به همکاری در این طرح هستند ایجاد خواهد شد.
به گفته معاون آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی در این سایت ها، آخرین یافته های تحقیقاتی و روش های نوین تولید محصولات مختلف به کار گرفته می شود.
نظر شما