به گزارش خبرنگار مهر، محمد جعفر محمدزاده عصر چهارشنبه در مراسم افتتاحیه سرای روزنامه نگاران استان لرستان با اشاره به اینکه انسان در زندگی باید چهار نوع ارتباط را ایجاد کند، اظهار داشت: ارتباط با خداوند متعال، ارتباط با خود، سایر انسانها و جهان آفرینش انسان را به مسیر تکامل خود هدایت می کند.
وی با بیان اینکه یکی از وظایف رسانه ها ایجاد این روابط چهارگانه است، گفت: رسانه ها باید تلاش کنند تا روابط بین انسانها را تسهیل کنند.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: ایجاد این روابط چهارگانه یک تکلیف سخت و مهم و ماموریتی اثربخش برای دنیا و آخرت خود و جامعه است.
افتتاح چهارمین سرای روزنامه نگاران در لرستان
محمدزاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افتتاح سرای روزنامه نگاران لرستان اظهار داشت: این سرا چهارمین سرای روزنامه نگاران است که در کشور ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه پیش از این در استانهای گیلان، همدان و البرز سرای روزنامه نگاران راه اندازی شده است، افزود: از سازمان میراث فرهنگی که ساختمان این سرا را در اختیار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دادند تشکر می کنم.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه ایده سرای روزنامه نگاران از سفرهایی که به کشورهای مختلف داشته ام نشات می گیرد، تصریح کرد: در بسیاری از کشورهای پیشرفته مکانهایی با نام پاتوق مطبوعات و خبرنگاران وجود دارد که اهالی رسانه در این پاتوقها جمع می شوند و گفتگو می کنند.
محمدزاده با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای خارجی کافه هایی با عنوان پاتوق قشرهای مختلف وجود دارد، ادامه داد: از این طریق ایده ایجاد سرای روزنامه نگاران به عنوان یک پاتوق برای اهالی رسانه مطرح شد.
باید از همه ظرفیتهای ممکن برای توسعه مطبوعات در کشور استفاده کنیم
وی با تاکید بر اینکه سرای روزنامه نگاران از ابتدای فعالیت خود تا به امروز منشا خیر و برکات فراوانی بوده است، گفت: این سرا با برگزاری نمایشگاه های متعدد، فعالیت گسترده در نمایشگاه مطبوعات و کتاب، برگزاری دوره های آموزشی مختلف و... نقش خود را ایفا کرده است.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه سرای روزنامه نگاران یک تشکل صنفی نیست، یادآور شد: سرای روزنامه نگاران یک پاتوق فرهنگی برای فعالیت همه فعالان عرصه رسانه و مطبوعات است.
محمدزاده با اشاره به اینکه باید از همه ظرفیتهای ممکن مثل برگزاری کلاسهای آموزشی، ایجاد تشکلهای صنفی مختلف، سرای روزنامه نگاران و ... برای توسعه مطبوعات در کشور استفاده کنیم، اظهار داشت: در این صورت می توان به شعار اصلی ما که توسعه کیفی مطبوعات است رسید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه فرهنگ و نیروی انسانی دو ظرفیت عمده در استان لرستان است، گفت: ظرفیت فرهنگی در استان لرستان بالا است و بهتر از ظرفیتهای کشاورزی و صنعتی باعث توسعه و پیشرفت استان می شود.
موقع آن رسیده که لرستان در کشور بدرخشد
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در لرستان بیش از 6 هزار جلد کتاب تخصصی پیرامون فرهنگ استان نوشته شده است، افزود: یکی از استعدادهای مهم استان فرهنگ است که متاسفانه مورد غفلت قرار گرفته است.
محمدزاده با اشاره به اینکه نیروهای انسانی لرستان نیز در هر منسبی که قرار می گیرند وظیفه خود را به خوبی انجام می دهند، ادامه داد: امروز بسیاری از مطبوعات و خبرگزاریهای کلان کشور را لرستانیها اداره می کنند.
وی با بیان اینکه اگر کشت و صنعت، کارخانه سیمان و ... در استان نداریم، می توان اینها را در بعد فرهنگی جبران کرد، تصریح کرد: اگر به توسعه فرهنگی در استان توجه شود، لرستان در سطح کشور مطرح می شود.
محمدزاده یادآور شد: معتقدم که لرستان را باید از حالت بسته استانی باز کرد و موقع آن رسیده است که لرستان در کشور بدرخشد.
لرستان دارای 60 مجوز نشریه در حوزه مطبوعات است
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اینکه لرستان دارای 60 مجوز نشریه در حوزه مطبوعات است، گفت: به نظر نمی رسد که ظرفیت گسترش دوباره نشریات در لرستان وجود داشته باشد.
محمدزاده ادامه داد: اینکه همه فعالان رسانه ای نشریات سیاسی اجتماعی مثل هم را تولید کنند درست نیست.
وی با بیان اینکه امروز ما نیازمند به نشریات تخصصی هستیم و اهالی رسانه در این حوزه باید ورود پیدا کنند، یادآور شد: درخواستهای مجوز نشریه در همه استانها صفر شده است.
نظر شما