۱۸ آذر ۱۳۹۱، ۱۹:۱۴

بازگیر به مهر خبر داد:

کارگروه مخاطرات زیست محیطی لرستان تشکیل شد/ ایجاد سه کمیته تخصصی

کارگروه مخاطرات زیست محیطی لرستان تشکیل شد/ ایجاد سه کمیته تخصصی

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر کل محیط زیست استان لرستان از تشکیل کارگروه مخاطرات زیست محیطی این استان خبر داد و گفت: یکی از برنامه های در دستور کار این کارگروه تدوین سند راهبردی مقابله با مخاطرات زیست محیطی استان است.

محمد حسین بازگیر در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح اولویت های این اداره کل در راستای حفظ محیط زیست اظهار داشت: یکی از اولویت های اساسی این اداره کل که از مهم ترین وظایف ما به شمار می رود ساماندهی وضعیت پسماندهای استان است.

وی از پسماندها به عنوان منابع آلاینده خاک یاد کرد و گفت: همچنین در حوزه خاک پیگیری برای ساماندهی منابع آلاینده از جمله مواد نفتی و پساب کارخانجات در دستور کار قرار دارد.

مدیر کل حفاظت از محیط زیست استان لرستان با اشاره به اجرای دستورالعملهای طرح جامع خاک توسط این اداره کل افزود: همچنین منابع آب در استان نیازمند حفاظت کیفی و کمی هستند که در این راستا جلوگیری از برداشت های غیرمجاز از رودخانه ها و منابع آب با همکاری دستگاههای متولی امر از اولویت های این اداره است.

بازگیر به دیگر مخاطرات زیست محیطی استان اشاره کرد و گفت: بی توجهی به ضوابط زیست محیطی در زمینه استقرار صنایع و اجرای پروژه های عمرانی، وضعیت گرد و غبار در استان و آلودگی کارخانجات و واحدهای آلاینده، وضعیت جمعیت گونه های حیات وحش به ویژه گونه های در معرض تهدید از دیگر دغدغه های این اداره کل است.

مدیر کل محیط زیست استان لرستان به ایجاد کارگروه مخاطرات زیست محیطی اشاره کرد و گفت: در این راستا اولین کارگروه مخاطرات زیست محیطی با کمیته های تخصصی خاک، جنگل و مرتع، کمیته تخصصی حیات وحش و تنوع زیستی و همچنین کمیته تخصصی آب، هوا، صوت تشکیل شده است.

بازگیر با بیان اینکه در این جلسات اولویت های مخاطرات زیست محیطی استان مشخص شده است، یادآور شد: همچنین در این جلسات سرفصلهایی همچون بحران تخریب جنگل ها و مراتع استان، تخریب زیستگاهها، فرسایش خاک، افزایش آلاینده های خاک، افزایش تعداد گونه های در معرض انقراض و خطر، از بین رفتن ذخایر ژنتیکی گیاهی و جانوری، عدم تعیین حق آبه حیات وحش و تالابها و دریاچه ها در زمان خشکسالی، شکار بی رویه و وجود سلاح فراوان در دست مردم، اثرات خشکسالی بر روی پوشش گیاهی استان در رابطه با حفاظت از خاک و جنگل و مرتع تعیین شد.

وی ادامه داد: همچنین در کمیته تخصصی آب، هوا و صوت نیز اولویت هایی شامل کنترل سیلاب و مخاطرات ناشی از آن، مشکلات زیست محیطی معادن شن و ماسه و سنگبریها، منابع آلوده کننده آب، صنایع آلاینده هوا، ریزگردها و ... برای پیگیریهای بعدی مشخص شد.

مدیر کل محیط زیست استان لرستان یادآور شد: در این راستا پس از جمع بندی کمیته های تخصصی، در دومین کارگروه مخاطرات زیست محیطی ضمن تصویب و تأیید سرفصل ها مقرر شد که سند راهبردی مقابله با مخاطرات زیست محیطی استان تدوین شود.

کد خبر 1761106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha