۶ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۶:۵۳

مهرعليزاده در ديدار جمعي از خراساني هاي مقيم تهران:

شعار سياست خارجي "دولت رفاه" بر پايه همكاري بين المللي، صلح و ثبات سياسي قرار دارد

مهندس مهرعليزاده در خصوص سياست خارجي دولت رفاه ضمن تاكيد بر همكاري در قالب سازمان هاي بين المللي منطقه اي و تلاش براي گسترش فرهنگ قاعده مداري در نظام بين الملل، شعار سياست خارجي "دولت رفاه" را همكاري بين المللي، صلح و ثبات سياسي عنوان كرد.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، مهرعليزاده كانديداي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در ديدار جمعي از خراساني هاي مقيم تهران ، ايجاد بستر مناسب براي تقويت جايگاه جمهوري اسلامي ايران در عرصه بين المللي ، توسعه و بهره برداري از فرصت ها و منافع ملي را بعنوان يكي از اركان سياست خارجي دولت رفاه بر شمرد و ضمن تاكيد بر نقش فعال و تاثير گذار جمهوري اسلامي ايران براي ايجاد بستر مناسب در راستاي گسترش " گفت وگوي تمدنها" ايجاد فضاي مطلوب تر جهت استفاده از فرصتهاي تامين منافع ملي را مهم ارزيابي كرد.

مهرعليزاده گفت: كاهش ريسك ناشي از نقش هاي سياسي و نظامي و بين المللي ومنطقه اي و نيز مقابله با تحريمهاي اقتصادي و فني بر عليه جمهوري اسلامي ايران و افزايش فعاليت ديپلماتيك و گسترش همكاري منطقه اي و بين المللي با توجه به جايگاه خاص استراتژيك ايران در سرلوحه برنامه هاي سياست  خارجي "دولت رفاه" مد نظر قرار مي گيرد كه راه را براي رفع موانع موجود براي ايفاي نقش سازنده و فعال در عرصه سياست منطقه اي بين الملي كشور همواره خواهد ساخت.

وي تصريح كرد: افتخار زندگي ام اين است كه چهار سال استاندار خراسان و خدمتگزار امام رضا (ع) بودم و هر چه در توان داشتم در جهت خدمت به مردم استان بزرگ خراسان به كار بستم و اميدوارم مردم خراسان از اين خادم كوچكشان راضي باشند.

وي افزود: "دولت رفاه" ضمن سازگاري با مباني حكومت آرماني و قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران به عنوان مدل سيستم اجرايي كشور، پاسخگوي ضرورتهاي جامعه و حركت ملت ايران به سوي تخصص اهداف نوگرايي اسلامي است.

مهرعليزاده خاطرنشان كرد: براي دستيابي به عدالت اجتماعي و توسعه پايدار و متوازن كشور و ارتقا سطح رشد جامعه مي بايست از نظريه "دولت رفاه" استفاده نمود زيرا چنين دولتي ابزاري متناسب با ساخت فكري نظام سياسي و ارزشهاي آن و مقتضيات امروزي كشور است .

كانديداي نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري اظهار داشت: "دولت رفاه" با توجه به مباني نظري و سابقه تجربي آن امكان عملي ساختن  اهداف و برنامه ها را فراهم مي آورد و با اولويت گذاري بر ارتباط امور اجتماعي و اقتصادي قادر است درهمه عرصه ها، نيروي محركه تحول، نوسازي و اصلاح امور را فراهم آورد.

کد خبر 176224

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha