به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جهانتیغی اظهار داشت: این رشته های آموزشی توسط مربیان و کارشناسان فنی و حرفه ای در قالب شش مرکز ثابت، 10 کارگاه سیار، سه کارگاه به صورت مستقر در پادگان ها، 17 کارگاه در زندان ها و همچنین هشت کارگاه در حوزه روستایی به متقاضیان و مهارت آموزان ارائه می شود.
وی گفت: 168 حرفه در قالب 12 رشته در بخش خدمات، 104 حرفه در قالب 14 رشته در بخش صنعت و همچنین 39 حرفه در قالب چهار رشته در بخش کشاورزی در مراکز ثابت و سیار آموزش فنی و حرفه ای استان فعال و به صورت تخصصی آموزش داده می شود.
وی افزود: تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد از عوامل کلیدی و انکارناپذیر در توسعه اقتصادی و اجتماعی هر کشور است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان بیان داشت: هر نوع سرمایه گذاری کلان در بخش های مختلف اقتصادی نیاز به برنامه ریزی و سرمایه گذاری در بخش نیروی انسانی و توسعه منابع این نیرو دارد.
وی گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان متولی و مجری آموزش های فنی و حرفه ای کوتاه مدت در بخش های کشاورزی، صنعت و خدمات است و به عنوان فراگیرترین دستگاه آموزشی کشور تا رفع نیاز بازار کار، فعالیت های خود را توسعه خواهد داد.
وی افزود: ایجاد زمینه های لازم برای تعلیم و تربیت جوانان و نوجوانان مستعد و علاقمند به حرفه آموزی، بازآموزی، ارتقای مهارت شغلی در سطوح مختلف مهارتی، تربیت مدیران و سرپرستان و مربیان متخصص و ورزیده از طریق ایجاد مراکز فنی و حرفه ای از اهداف تعیین شده این سازمان است.
جهانتیغی راه اندازی کارگاه های تخصصی و درجه یک، آزمون اصناف، تعیین صلاحیت علمی و فنی متقاضیان آموزشگاه های آزاد و مربیگری، برگزاری همایش های تخصصی و صدور پروانه مهارت فنی برای کارگران ساختمانی را از دیگر فعالیت های فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان به منظور ارتقای مهارت های شغلی در جامعه دانست.
نظر شما