به گزارش خبرگزاری مهرمطهری افزود: در استان بوشهر در مجموع 690 صنعت و بزرگ و کوچک وجود دارد که از این تعداد 640 واحد فعال هستند.
به گفته وی، در منطقه پارس جنوبی عسلویه 12 واحد پتروشیمی فعال، 10 فاز گازی که در آن 6 واحد پالایشگاه فعال است، 2 واحد نفتی فلات قاره بحرگان و فلات قاره خارگ و چاههای گاز زاگرس جنوبی و نفت و گاز گچساران وجود دارد .
مطهری اظهار داشت: در حوزه دریایی نیز بزرگترین پایانه نفتی خاور میانه و 5 سکوی نفتی در خارگ فعالیت می کند.
مدیرکل محیط زیست استان بوشهر تصریح کرد: در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست دو واحد بزرگ، شامل یک واحد پتروشیمی و یک واحد سیمان سازی به عنوان صنایع برتر استان معرفی شده اند.
وی افزود: واحد پتروشیمی مذکور اولین واحد پتروشیمی است که پسابهای دیگر واحدهای نفت و گاز و پتروشیمی و زباله سوز ها را تصفیه و خروجی آن را به صورت آن لاین در اختیار محیط زیست استان قرار می دهد و کارخانه سیمان سازی برتر استان نیز با استفاده از سیستمهای کنترلی به روز، میزان آلودگی را کنترل و نتایج را به صورت آن لاین ارائه می دهد.
مطهری یادآور شد: امسال در کنار صنایع نمونه با استفاده از فناوریهای نوین دو دستگاه در غرفه استان بوشهر ارائه می شود که یکی از آنها طرح حافظ محیط بان و دیگری طرح اندازه گیری آن لاین ذرات معلق و گازهای آلاینده نام دارد.
مدیرکل محیط زیست استان بوشهر تأکید کرد: طرح حافظ محیط بان دستگاه کوچکی به ابعاد تلفن همراه است که در اختیار محیط بان قرار داده می شود و به این ترتیب در هنگام مأموریت محیط بانان وضعیت جسمانی آنها از جمله فشار خون و ضربان قلب به صورت آن لاین توسط سیستم مرکزی که در اداره محیط زیست نصب شده کنترل می شود تا در صورت مشاهده وضعیت غیر عادی نیروی کمکی به منطقه اعزام شود.
به گفته وی، دستگاه دیگر که با اشعه لیزر کار می کند میزان ذرات معلق و گازهای آلاینده را در سطح شهر اندازه گیری می شود.
مطهری تأکید کرد: امسال ماکت منطقه نایبند که از نظر اکوسیستم طبیعی بسیار با ارزش است در غرفه استان بوشهر ارائه می شود.
دوازدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست 29 آذر تا دوم دی ماه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می شود.
نظر شما