به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا شامگاه سه شنبه در نشست کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه قاچاق کالا وارز یک پدیده شوم است، اظهار داشت: اثرات و تأثیرات این پدیده شوم در امر سرمایه گذاری، اشتغال و تولید مستقیم و ملموس است.
وی اهتمام دستگاه های ذیربط برای تشدید برخورد با قاچاقچیان کالا، سوخت وارز در استان را خواستار شد و بیان داشت: یکی از راههای مبارزه با قاچاق کالا و ارز برخورد با تبلیغ کالاهای قاچاق است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام بالابردن سطح آگاهی مردم را نسبت به کالاهای بی کیفیت قاچاق را لازم و ضروری ارزیابی و عنوان داشت: باید دستگاه قضایی در صدور حکم قاطع برای این سوداگران اقدام کند تا قاچاقچیان احساس امنیت نکنند.
وی با اشاره به سفارشات مقام معظم رهبری مبنی بر جلوگیری از پدیده شوم قاچاق کالا و ارز اذعان داشت: باید کانون مرکزی این مبارزه در سطوح عالی دولت شروع شود و در سطوح جامعه هم پیگیری شود.
بهرام نیا با اشاره به اینکه مصرف سوخت یا برای کشاورزی ، دام وطیور است یا برای پروژه های عمرانی، تصریح کرد: سوخت لازم دراختیار کشاورزان و دامداران قرارگیرد ومعاونت عمرانی هم نسبت به تهیه سوخت پروژه های عمرانی استان اقدامات لازم را انجام دهد تا از هرگونه دریافت سوخت مازاد و قاچاق خارج از شبکه جلوگیری شود.
وی ایجاد موازنه در مصرف سوخت در استان را مهم دانست و اظهارداشت: عرضه توزیع سوخت لازمه کار کارشناسی است و توزیع سوخت بر اساس شرایط اقلیمی توزیع شود.
این مقام سیاسی امنیتی استان در پایان از فرمانداران خواست نسبت به اجرای هرچه بهتر طرح شبنم تلاش کنند و درزمینه مبارزه با قاچاق کالا وارز توجه واهمتمام خاصی را صورت دهند.
در ابتدای این دیدار فرماندارن شهرستانها به همراه نماینده جهاد کشاورزی استان و مدیرعامل شرکت نفت استان به بیان نقطه نظرات ودیدگاه های خود پرداختند.
ولی الله حیاتی فرماندار ایلام گفت با نظارتها وبازدیدهایی که صورت گرفته است کمترین میزان قاچاق کالا وارز دراین شهرستان انجام شده است.
وی از شرکت نفت خواست نسبت به تهیه نفت در روستاهایی که هنوز ازنعمت گاز بهره مند نشده اند اقدام کند.
فرماندار ایوان هم دراین نشست با یبان اینکه کالاهایی که ازطریق قاچاق وارد استان می شوند در بسته های زیرزمینی واز کیفیت پایینی برخوردار هستند، بیان داشت: کالاهای قاچاق از کردستان واز مسیر سرابله وارد شهرستان ایوان می شود که نیاز به ایست و بازرسی های بیشتری دارد.
غلام علیدادی فرماندار دهلران هم با اشاره به مرز 220 کیلومتری شهرستان دهلران با کشور عراق بیان داشت: باید تدابیری اندیشیده شود تا در ورودی ها و خروجی های دهلران کنترل بیشتری صورت گیرد تا از ورود وخروج کالاها وارز جلوگیری شود.
وی با اشاره به پیمانکارانی که در این شهرستان در پروژه های کلان استان فعالیت دارند، عنوان کرد: سوخت مورد نیاز این پیمانکاران در اختیار آنها قرار گیرد تا در روند پیشرفت پروژه ها خللی وارد نشود وهم چنین از قاچاق خارج از شبکه ای سوخت هم جلوگیری شود.
علیدادی گفت: پاسگاه ایست و بازرسی از ورودی خوزستان مستقر شود.
محمد جواد شریفی فرماندار چرداول نیز گفت: این شهرستان را یک از شریانهای اصلی استانهای غربی با جنوب کشور عنوان کرد وبیان داشت: بیشترین کشفیات ما در ایست و بازرسی پل سیمره بوده است.
وی با اشاره به اینکه در استانهای همجوار کنترل به صورت کامل صورت نمی گیرد افزود: با بهره بردای از جاده ایلام حمیل کرمانشاه نیاز به پاسگاه ایست و بازرسی وجود دارد.
شریفی اظهار داشت: با توجه به پراکنده بودن جمعیت شهرستان چرداول نسبت به گازکشی به تمام این شهرستان اقدام شود.
نظر شما