به گزارش خبرگزاری مهر، بابک جوام گفت: این دوره آموزشی در راستای افزایش سطح کیفی نمایشگاه های کشور و همسو با تغییر و تحولات صورت گرفته درسایر صنایع برگزار می شود.
جوام با بیان این که دوره آموزشی مدیریت نمایشگاهی EMD تاکنون توسط توسط دانشگاه راونزبورگ آلمان در کشورهای تایلند ، امارات متحده عربی، روسیه ، چین و ترکیه برگزارشده است، اظهارامیدواری کرد: تداوم این دوره های آموزشی باعث تقویت صنعت نمایشگاهی کشور وسایر صنایع شود.
دبیرانجمن نمایشگاه های بین المللی کشور صنعت نمایشگاه کشور را نیازمند تحول دانست و تصریح کرد: کوتاه بودن زمان مدیریت مدیران ارشد شرکت های نمایشگاهی و نبود منابع اطلاعاتی و علمی قابل دسترس برای این مدیریان در طول دوره مدیریت، از مهمترین نقاط ضعف صنعت نمایشگاه به شمار می رود که در سطح کیفی نمایشگاه های کشور نیز تاثیر شدیدی گذاشته است.
جوام برپایی این دوره آموزشی را نیز در راستای تقویت مدیران و کارشناسان این صنعت دانست و خاطرنشان کرد: انجمن توجه خود را بیش از گذشته به برنامه ریزی دوره های آموزشی در سطوح مختلف معطوف کرده است.
بابک جوام با اشاره با اشاره به لزوم توجه به نمایشگاه ها به عنوان بسترساز فضای تولید و تجارت خاطرنشان کرد: متاسفانه با وجود پیشینه قابل قبولی که این صنعت در فضای تولید و تجارت برخوردار است، اما در ایران جایگاه مناسبی ندارد.
وی با اشاره به این که بخش دوم از دومین دوره مدیریت نمایشگاهی EMD به صورت اینترنتی برگزار می شود، خاطرنشان کرد: در قالب دوره آموزش EMD ، از طریق تغذیه اطلاعات و آموزش های مستمر، ضعفهای صنعت نمایشگاهی پوشش داده شده و به توانمندسازی دست اندرکاران این صنعت منجر خواهد شد.
جوام با اشاره به این که شرکتهای نمایشگاهی تبریز، اصفهان و چیستا در برپایی این دوره نقش موثری داشته اند،گفت: در تمام دنیا نمایشگاه ها، عامل افزایش مبادلات بازرگانی خارجی، توسعه همکاری های اقتصادی و ارتقای سطح صادرات به شمار می روند.
وی با اشاره به این که تاثیر صنعت نمایشگاه برعملکرد و رشد سایر صنایع در کشورهایی نظیر آلمان، ایتالیا، چین و... به اثبات رسیده است، یاداور شد:نمایشگاه ها، عامل ارتقاء سطح تولیدات و افزایش درآمد عمومی، ایجاد کننده رقابت های سالم داخلی وبین المللی و بسترسازی مناسب برای انتقال تکنولوژی به شمار می روند.
دبیرانجمن نمایشگاه های کشور در عین حال تاکید کرد: از دیدگاه روابط بین الملل نیز نمایشگاه ها، مهمترین ابزار بازاریابی و ارتباطات تجاری نمایشگاه ها، مرکز تبادل اطلاعات، دانش فنی و بررسی های تجاری هستند که در توسعه گردشگری و در نهایت افزایش اشتغال تاثیربسزایی دارند.
جوام اظهارامیدواری کرد: مدیران داخلی صنعت نمایشگاه وکارشناسان با حضوردردوره آموزشی emd بتوانند به تدریج زمینه ساز انجام تحول و کیفی سازی صنعت نمایشگاه در کشور شوند.
پیشترمعاون بازاریابی تنظیم روابط سازمان توسعه تجارت ایران نیز دراین زمینه گفته بود: شرکتهای نمایشگاهی استانها از برگزاری نمایشگاه در خارج از کشور بکاهند.
رضا توفیقی زواره در دومین دوره مدیریت بازرگانی نمایشگاهی یا EMD که در سازمان توسعه تجارت ایران برگزار شد، گفت: این دوره مورد تایید سازمان UFI است که امروز با حضور دو تن از استادان دانشگاه راونزبرگ آلمان و به همت دفتر امور ترویج و تجارت این سازمان و انجمن نمایشگاههای ایران برگزار شده است.
وی با بیان اینکه سازمان توسعه و تجارت ایران به عنوان نهاد سیاستگذار صنعت نمایشگاهی کشور درصدد است با ارایه و کمک به برگزاری دورههای آموزشی مطابق با استانداردهای بینالمللی دست یابد، افزود: برگزاری اینگونه دورهها به رسیدن به محدوده استاندارد موردنظر UFI کمک میکند.
دبیر انجمن نمایشگاههای بین المللی ایران گفت: دوره مدیریت نمایشگاهی "EMD" کاملترین مجموعه آموزشهای مربوط به صنعت نمایشگاهی در جهان است که خوشبختانه با هماهنگی سازمان توسعه تجارت ایران دومین دوره آن در تهران برگزار شد.
کد خبر 1764302
نظر شما