حجت الاسلام علیرضا تراشیون در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: خانواده نقشی حیاتی و تأثیرگذار در تربیت فرزندان دارد که بیشک بدون مشارکت والدین بخشی از اهداف آموزشی و پرورشی ناکام مانده و کودکان نیمی از آموزشهای لازم را دریافت نمیکنند.
وی با بیان اینکه نقش شگفتانگیز تعلیم و تربیت در زندگی انسان بر هیچ خردمندی پوشیده نیست تصریح کرد: شکوفایی استعدادها و ارزشهای والا بر تعلیم و تربیت مبتنی است و انسان شدن انسان و وصولش به کمال نهایی، همه مرهون تعلیم و تربیت صحیح است.
جایگاه والدین و ضرورت مشارکت آنها در آموزش و پرورش و موفقیت کودکان
حجت الاسلام علیرضا تراشیون با اشاره به نقش و جایگاه مدرسه بهعنوان مهمترین شاخص جهت آموزش و پرورش و موفقیت دانشآموزان افزود: با این وجود که آموزش و پرورش نقشی حیاتی در شکل گیری شخصیت دانش آموزان ایفا می کند اما نمیتوان جایگاه والدین و ضرورت مشارکت آنها در آموزش و پرورش و موفقیت کودکان را نیز نادیده گرفت.
این استاد حوزه و دانشگاه هدف تعلیم و تربیت در فرهنگ اسلامی را شکوفایی تام و تمام استعدادها و خلاقیتها در جهت رشد شخصیت و تجلی عزت نفس در راه رسیدن به کمال و تبدیل شدن به انسان کامل دانست و بیان داشت: بهترین عمل صالح دین گرایی است و مسئولیت والدین در تربیت و آموزش فرزندان در جامعه ی دینی، امری مهم تلقی می شود.
دین در اصلاح فرد و جامعه تأثیری عمیق دارد
وی با بیان اینکه دین نه تنها در اصلاح فرد و جامعه تأثیری عمیق دارد بلکه تنها وسیله سعادت و نیکبختی است ابراز کرد: جامعهای که به دین پایبند نباشد، واقع بینی و روشنفکری را از دست میدهد و عمرگرانمایه را در گمراهی و ظاهربینی میگذراند؛ عقل را زیرپا گذاشته و چون حیوانات کوتاه نظر و بیخرد زندگی میکند.
وی در پایان از تربیت فرزندان به عنوان حیاتی ترین ابعاد زندگی انسان یاد کرده و خاطرنشان کرد: دین گرایی به عنوان بهترین عمل صالح است و مسئولیت والدین در تربیت و آموزش فرزندان در جامعه ی دینی امری مهم تلقی می شود.
نظر شما