به گزارش خبرنگار مهر، حامد علی مبارکی ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه دفتر پیشخوان دولت که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: این دفاتر در شهرستان های زاهدان، زابل، ایرانشهر، چابهار، خاش و سراوان مصوب شدند.
ایجاد دفاتر پیشخوان دولت و فعالیت آن در راستای اصل 44 قانون اساسی و تاکیدات مقام معظم رهبری است.
وی افزود: هدف از برگزاری این جلسه بررسی مشکلات فراروی دفاتر پیشخوان و روند فعالیت های این دفاتر است.
دفاتر پیشخوان دولت در راستای تحقق دولت الکترونیک ایجاد شده و باید از قابلیت های بالقوه ارائه خدمات در دفاتر و ظرفیت دفاتر برای تحقق اهداف دولت الکترونیک حداکثر استفاده انجام شود.
مبارکی کوچک کردن بدنه دولت و کمک به خصوصی سازی، کاهش ایاب و ذهاب مردم به ادارات دولتی و خدمات رسانی به مردم در نزدیک ترین محل سکونت را از نتایج ایجاد دفاترپیشخوان عنوان کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان ضمن تاکید بر تسهیل در کار دفاتر پیشخوان گفت: دستگاه های دست اندکار باید با تعامل و همکاری مشکلات فراروی فعالیت این دفاتر را مرتع نمایند زیرا رونق فعالیت دفاتر پیشخوان نقش زیادی در ایجاد اشتغال پایدار دارد.
وی افزود: دفاتر پیشخوان دولت ضمن ایجاد ارتباط موثر با سازمان ها و نهادهای دولتی باید تلاش داشته باشند تا خدمات مطلوبی به مشتریان ارائه نمایند.
نظر شما