۲۲ آذر ۱۳۹۱، ۱۵:۰۱

10 میلیارد ریال اعتبار پژوهشی به خراسان جنوبی اختصاص یافت

10 میلیارد ریال اعتبار پژوهشی به خراسان جنوبی اختصاص یافت

بیرجند – خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری خراسان جنوبی از اختصاص بیش از 10 میلیارد ریال اعتبار پژوهشی در سال جاری به این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلیرضا حسینی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری، اظهارداشت: امسال یک میلیارد و 185 میلیون تومان اعتبار پژوهشی به استان اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اینکه از سال گذشته مقوله پژوهش در کشور با طور جد در حال پیگیری است، افزود: از سال گذشته قانون اختصاص نیم تا سه درصد اعتبارات هر دستگاه به مقوله پژوهش الزامی شده که در خراسان جنوبی نیز این امر محقق شده است.

حسینی اضافه کرد: اختصاص این اعتبار در حوزه پژوهشی بهترین پشتیبانی برای دستگاه های اجرایی است و اعتبار پژوهشی اابلاغ شده به استان به غیر از اعتبارات پژوهشی دانشگاه ها و بودجه ملی وزارتخانه ها است.

وی با اشاره به اینکه استان نیازمند ارائه طرح های پژوهشی کاربردی است، بیان کرد: در این راستا باید اعتبارات پژوهشی استان به طور صحیح مدیریت و هزینه شود.

حسینی با اشاره به اینکه اولین اقدام فعال کردن زیرساخت های پژوهشی،و شورای پژوهشی دستگاه ها و رابطین پژوهشی دستگاه ها است، افزود: تاکنون 88 رابط پژوهشی و 53 شورای پژوهشی با 340 نفر عضو در سطح استان فعال شده است.

وی فعال کردن پرتال پژوهشی استانداری خراسان جنوبی در سال گذشته را از دیگر اقدامات استان برای ترویج فرهنگ پژوهش در استان دانست و عنوان کرد: این پرتال به عنوان بانک اطلاعاتی از پژوهشگران و نخبگان در استان است.

مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری خراسان جنوبی از تجلیل از 34 پژوهشگر نمونه استان در هفته پژوهش امسال خبر داد و گفت: از این تعداد 10 نفر پژوهشگر دستگاه های اجرایی و 10 نفر اعضای هیئت علمی استان هستند.

کد خبر 1764700

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha