به گزارش خبرگزاری مهر، یزدانقلی خزایی پول افزود: این مدیریت با هماهنگی نیروی انتظامی و دستگاه قضایی اقدام به تخریب سه مورد از ساخت و سازهای غیر مجاز در مساحت هشت هزار و 663 متر مربع از اراضی زراعی و باغات در روستاهای هرطه کلا و امامرود بخش مرکزی و طویر بخش مرزن آباد از توابع چالوس کرده است.
وی از تخریب دو مورد ساخت و ساز غیر مجاز به مساحت 21 هزار و 200 متر مربع در بخش های مرکزی و کلاردشت در هفته جاری خبر داد.
خزایی پول گفت: مقنن در ماده سه قانون اصلاحی قانون حفظ کاربری اراضی و باغها مصوب 85 مقرر شد تمامی مالکان یا متصرفان اراضی زراعی و باغهای موضوع این قانون که بصورت غیر مجاز و بدون اخذ مجوز از کمیسیون تبصره یک ماده یک این قانون اقدام کنند.
اشتغال 1570 نفر در بخش گل و گیاه تنکابن
نریمان اوجانی، معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن گفت: کشت و پرورش گل و گیاه زینتی از فعالیتهای شاخص بخش کشاورزی این شهرستان محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه کشت و پرورش گل و گیاه زینتی از فعالیتهای شاخص بخش کشاورزی این شهرستان محسوب می شود از اشتغال هزار و 570 نفر بهره بردار در بخش گل و گیاه این شهرستان خبر داد.
اوجانی با اشاره به اینکه سطح زیرکشت فضای بسته گل و گیاه این شهرستان 13 هکتار و سطح زیر کشت فضای باز 35 هکتار است، دیفن باخیا، کروتون، دراسنا، سینگینیوم، شفلرا، مارنتا، آگلونها، برگ انجیری را از انواع گل های تولیدی در فضای بسته و کامسی پاریس، انواع سوزنی برگان، لاوسون، افرا، ژونی پروس، شمشاد، کنف نیوزلندی، آبیس، خمره ای، دم روباهی، ژابونیکار و ... را انواع گل های تولیدی در فضای باز عنوان داشت که جنبه صادراتی دارند.
قرارداد کشت گندم در51 هزار هکتار از اراضی زراعی مازندران
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران از قرارداد کشت گندم در بیش از 51 هزار هکتار از اراضی زراعی استان مازندران خبر داد.
حسن عنایتی افزود: از مجموع 69 هزار هکتار سطوح ابلاغی برای کشت گندم در مازندران، تاکنون در بیش از 51 هزار و 732 هکتار از اراضی زراعی استان، قرارداد کشت گندم با کشاورزان گندمکار منعقد شده است.
وی با بیان اینکه سطح کاشت گندم استان تاکنون بالغ بر 37 هزار هکتار است، افزود : از این سطوح 21 هزار و 325 هکتار به کشت آبی و 15 هزار و 808 هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.
مبارزه بیولوژیک با آفت کرم ساقه خوار برنج در اراضی قائم شهر
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی قائم شهر، از مبارزه بیولوژیک با آفت کرم ساقه خوار برنج در بیش از سه هزار هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان خبر داد.
علی درویش نیا افزود: مبارزه با آفت کرم ساقه خوار برنج در بیش از سه هزار هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان با استفاده از 900 هزار عدد تریکو کارت انجام گرفت.
وی در خصوص اجرای برنامه های کنترل بیولوژیکی با آفات در اراضی باغی این شهرستان گفت: در راستای سیاستهای سازمان جهاد کشاورزی استان در تولید محصول سالم و حفظ محیط زیست، برنامه کنترل آفات مرکبات با مصرف 500 هزار عدد کفشدوزک کریپت در سطح 500 هکتار از باغات این شهرستان اجرا شد.
نظر شما