به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل حیدریان سرپرست فدراسیون هنرهای رزمی و کونگ فو که در روز پایانی اردوی انتخابی تیم ملی به زنجان آمده بود در میان مربیان و اردونشینان تیم ملی حاضر شد و عملکرد ملی پوشان را زیر نظر گرفت.
سرپرست فدراسیون ورزش های رزمی و کونگ فو پس از بازدید از اردوی ملی پوشان در جلسه ای که با حضور مدیر کل اداره ورزش و جوانان و معاون امور ورزشی اداره و رئیس هیت هنرهای رزمی و کونگ فو استان و شهرستان ها شرکت کرد و به تبادل نظر و اطلاعات پرداخت.
حیدریان با اعلام رضایت از امکانات خوب و مناسب زنجان از شرایط میزبانی و امکانات موجود زنجان به دلیل برگزاری مناسب اردو و امکانات خوب آن، از اداره کل ورزش و جوانان به ویژه مدیر کل اداره تشکر و قدردانی کرد.
این مرحله از اردو که با حضور 42 ورزشکار از 19 استان و در بخش مبارزات آزاد آقایان طی روزهای 18 تا 21 آذرماه برگزار شد که در پایان 24 کونگ فوکار مجوز حضور در اردوی اصلی تیم ملی هنرهای رزمی و کونگ فو را کسب کردند.
ورزشکاران راه یافته در اوزان مختلف به اردوی اصلی تیم ملی هنرهای رزمی و کونگ فو طبق اعلام فدراسیون در وزن51-:مجید قنبری،وزن57-:فرشید معینی و در وزن91-:حمید جلجی راد هستند که در مرحله بعدی اردو طی روزهای 9 تا 13 دی ماه سال جاری در زنجان با حضور 24 نفر منتخب برگزار می شود شرکت می کنند.
مربیان سه تیم برتر رقابت های کشوری که در اصفهان برگزار شد، نظارت فنی این مرحله از اردو را برعهده داشتند که اردوی آینده نیز با هدایت همین کادر فنی و برگزار می شود.
از طرح ها و ایده های نو در حوزه جوانان حمایت می شود
سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: اداره کل ورزش و جوانان پس از ادغام در دو بخش فعالیت های خود را صورت خواهد داد که یک بخش آن در حوزه ورزش است و مربوط به معاونت ورزشی است که مربوط به کار اجرایی در حوزه ورزش جوانان است و بخش دیگر بخش معاونت امور جوانان است که کار اجرایی نبوده و به نوعی کارراهبردی و سیاست گذاری است و مستقیماً وارد کار اجرایی نمی شود.
حمید حسنی هدف ستاد را استفاده از ظرفیت دستگاه ها در راستای طرح و رفع مشکلات جوانان دانست و افزود: جلسه حاضر که اولین جلسه ستاد شهرستان ماهنشان است؛ جلسه معارفه و آشنایی است که هدف برگزاری را به اعضا شناسانده و برنامه های کلی که باید در جلسه مورد بررسی قرار گیرد معرفی می شود.جلسات بعدی با کارگروه هایی که در دستورالعمل ها مشخص شده اند و براساس این دستور العمل ها برنامه های جلسات مشخص می شود و مشکلاتی که مختص آن شهرستان است بحث شده و تصمیم گیری می شود
وی اظهار داشت : بخشی از کارها از طریق اداره کل شروع شده است که به صورت متمرکز صورت می گیرد و بعدها در این جلسات می تواند کمک کننده باشد. برای نمونه می توان به سامانه فرهیختگان اشاره کرد که برای اولین بار در استان زنجان صورت می گیرد و در استان های دیگر چنین اتفاقی نیافتاده است. این سامانه جامع، اطلاعاتی از کل جوانانی است که در حوزه های مختلف فعالیت می کنند. مانند رشته های هنری، اردوهای جهادی و غیره جوانانی که در رشته خاصی تقدیر نامه مقام یا مدالی را به دست آورده باشند همه این اطلاعات وارد این سامانه می شود.
سرپرست معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان از ارگان ها و دستگاه های مربوط درخواست کرد تا اطلاعات مربوط به جوانان نخبه و فرهیخته را در اختیار اداره ورزش و جوانان شهرستان قرار دهند تا پیگیری های بعدی در این باره صورت گیرد.
وی ادامه داد: با این سامانه اطلاعات کامل جوانان استان به تفکیک شهرستان ها و با امکان گزارش گیری های متنوع در اختیار ما قرار می دهد تا در اقدامات بعدی مورد استفاده قرار گیرد و می تواند در همین جلسات ستاد موارد استفاده بسیاری داشته باشد تا با داشتن اطلاعات و آمار جوانان شهرستان برنامه ریزی های لازم بهتر صورت گیرد.
جوانان باید یاد بگیرند چگونه اشتغال زایی کنند
فرماندار ماهنشان درخواست استفاده مسئولین از ظرفیت جوانان برای ایجاد اشتغال را مطرح کرد.
منصور محمدپور ماهنشان پیشنهاد داد در بخش اجرا با الگوگیری از استان و ارائه برنامه های شهرستانی با تعریف هدف و ارائه آن در جلسات درخواست کنیم که اعضا به دنبال همین اهداف باشند.
وی عدم استفاده از ظرفیت جوانان برای ایجاد اشتغال از آَشنا نبودن جوانان با موضوع اشتغال زایی ازمسئولین مربوطه خواست تا برای اشتغال جوانان برنامه ریزی داشته باشند و با هدایت و توجه ویژه در این خصوص در راستای حل شدن این مشکل تلاش نمایند.
محمد پور با ذکر نمونه هایی که برای اشتغال جوانان تحصیل کرده مراجعه شده و با ابراز نگرانی و گلایه از نحوه فکرکردن جوانان درباره اشتغال افزود: آنها باید یاد بگیرند که چگونه اشتغال زایی کنند.
نظر شما