جواد ملازاده در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص موسسات قرآنی و عملکرد آنها در استان اظهار داشت: متأسفانه در سالهای اخیر مربیانی در مؤسسات قرآنی مشغول به ارائه دروس قرآنی شدهاند که خود تسلط بر روخوانی و روانخوانی قرآن کریم و فصحیحخوانی که از اصول اولیه هستند ندارند.
وی افزود: بیشک مربی که خود از ضعف در علوم قرآنی برخوردار بوده و توانایی ارائه مطالب را نداشته باشد، نمیتواند در بین قرآنآموزان مؤثر واقع شود.
وی تصریح کرد: مربیان قرآن باید پس از تسلط بر اصول اولیه قرآنی، دوره تدریس را پشت سر گذاشته و با یادگیری نحوه تعلیم و تربیت و تعامل با قرآنآموزان، در این راه نورانی و همراه با فراز و نشیب گام بردارد.
ملازاده تصریح کرد: در حال حاضر کلاسهای قرآن در سطح استان فراوان بوده اما تأثیر آن حالت معکوس دارد که ریشه این امر در عامل نبودن برخی از مربیان قرآن است.
وی با تأکید بر ضرورت تدوین برنامهریزی منسجم برای تربیت مربیان قرآن، گفت: مربیان نیازمند حضور مستمر در دورههای مختلف قرآن کریم با حضور اساتید برجسته هستند که این امر تأثیر بسزایی در ارتقای سطح مربیان قرآن و به تبع آن بالا رفتن سطح آگاهی و دانش قرآن پژوهان خواهد داشت.
نظر شما