صدیقه ناییج در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در تحول بنیادین متمم مباحث آموزشی و پرورشی به دقت توسط کارشناسان بررسی شده و همه جانبه به این موضوعات پرداخته تا با توانمند کردن معلمان و مهارتی کردن فرصتی در اختیار معلمان قرار میگیرد تا تخصصهای خود را ارتقا دهند.
معاون آموزش ابتدایی اداره آموزش و پرورش آمل با بیان اینکه این طرح به صورت سراسری از سال تحصیلی آینده به صورت دوری به دانش آموزان آموزش داده خواهد شد، گفت: برای توانمند کردن معلمان مجری طرح کلاس ها و کارگاه های آموزشی پیش بینی شده که در بزودی اجرا می شود.
لطفی ناییج یادآورشد: شهرستان آمل 156 کلاس مستقل اول ابتدایی با پنج هزار و 115 دانش آموز دارد که از سال تحصیلی آینده در طرح دوری آموزش خواهند دید.
لطفی ناییج گفت: در طرح جدید آموزشی با عنوان نظام دوری، معلم پایه اول ابتدایی دانش آموزان در پایه های دوم وسوم ابتدایی نیز ثابت وهمراه همان دانش آموزان خواهد بود.
وی افزود: مزایای مهم این طرح در کیفی سازی آموزش و ماندگاری آن در ذهن دانش آموزان با توجه به شناخت معلم نسبت به دانش آموزان است.
معاون آموزش ابتدایی اداره آموزش و پرورش آمل ادامه داد: در طرح نظام دوری، با توجه به وابستگیهای عاطفی که بین معلم و دانشآموزان شکل می گیرد، علاوه بر شناخت خصوصیات جسمی روحی دانشآموزان از سوی معلم، فعالیتهای آموزشی و پرورشی و پیشرفت تحصیلی دانشآموزان نیز با سرعت و دقت بیشتری پیگیری و انجام میشود.
وی با بیان اینکه در این طرح معلم، شناخت عمیقی از خصوصیات جسمی و روحی دانشآموزان خود به دست می آورد، اضافه کرد: بنابراین روند رشد فعالیتهای آموزشی و پرورشی و پیشرفت تحصیلی دانشآموزان سریع تر انجام میشود.
نظر شما