۷ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۲۱:۴۰

در جمع منتخبين بانوان تهران عنوان كرد ؛

احمد توكلي: هاشمي هم بيايد نامزدهاي اصولگرا در صحنه باقي مي مانند // تمام مظالمي كه به زنان مي شود، ناشي از نگاه غيراسلامي مردان است //جداسازي دختران و پسران در دانشگاه ها چاره كار نيست

احمد توكلي: هاشمي هم بيايد  نامزدهاي  اصولگرا در صحنه  باقي مي مانند // تمام مظالمي كه به زنان مي شود، ناشي از نگاه غيراسلامي مردان است //جداسازي دختران و پسران در دانشگاه ها چاره كار نيست

دكتر توكلي كانديداي نهمين دوره رياست جمهوري، عصر ديروز در ديدار با متخبين بانوان تهران با تأكيد بر اصل برابري بين زنان و مردان تغيير نگاه فرهنگي به زنان را از اوليت هاي برنامه دولت آينده خود اعلام كرد.

به گزارش خبرنگار سياسي مهر، در ادامه ديدارهاي مردمي كانديداي رياست جمهوري، دكتر توكلي روز گذشته با حضور در جمع زنان منتخب تهران به سخنراني پرداخت و با بيان اصل برابري ميان زن و مرد و اعطاي تكاليف متناسب با ظرفيت ها گفت: هر انساني، زن يا مرد فرقي نمي كند با توجه به ظرفيت هايي كه دارد بايد سعي كند مأموريت خود را به درستي اجرا كند.

توكلي در ادامه با ذكر اين نكته كه نگاه غربي ها به زنان يك نگاه اقتصادي و سودجويانه است، افزود: اگر نگاه ها در كشور ما هم به همين منوال باشد، ظلم به زنان بيشتر مي شود. تمام مظالمي كه به زنان مي شود، ناشي از نگاه غيراسلامي مردان ما است و حقي كه اززنان ضايع شده است فرهنگي است نه تبييني. ما مي خواهيم در دولت جديد نوع نگاه نسبت به زن تغيير كند و نگاه انساني، قرآني جايگزين شود. بايد به اصلاح ديدگاه ها پرداخت. دولت كارآمد در اين عرصه بايد دو نگاه را به همه آموزش دهد: اول، نگاه جوهري واحد به زن و مرد و دوم، نگاه حقوقي تناسب محور.

كانديداي نهمين دوره رياست جمهوري، عرصه ديگر دولت جديد جمهوري اسلامي را ارزيابي و شناخت حوزه هايي دانست كه  در آن ها حقوق زنان آسيب ديده است و گفت: مي توان به وسيله حقوق از آسيب هاي رايج جلوگيري كرد، اما چون دستگاه خاصي متولي آن نيست بايد از امكانات موجود چون مركز امور مشاركت زنان استفاده كرد.

 توكلي در پاسخ به اين سئوال كه اگر رفسنجاني بيايد، آيا اصولگرايان ميدان را خالي مي كنند؟ گفت: اصولگرايان شما را تنها نمي گذارند. قطعاً تدابير لازم انجام مي شود تا نامزد اصولگرا باقي بماند.

وي از طرح هاي دولتش براي خانم ها و حضور آنان در كابينه اش گفت: برخي از مسئوليت را با توجه به شايستگي افراد بايد بايد به آن ها سپرد و فرقي نمي كند كه آن شخص خانم است يا آقا. من در تصميم هايم مسئوليت ها را عقلي تقسيم مي كنم و اگر تشخيص بدهم كه در سمتي خانمي مي تواند شايسته  و قوي تر ظاهر شود حتماً او را انتخاب مي كنم. هرچند تاريخ نشان مي دهد خانم ها در اين عرصه كم حضور داشتند اما مي توان از آن ها استفاده كرد. من در اين باره به كسي قول نمي دهم نمي خواهم شعار بدهم يا اين كه حرفي بزنم و بعد نتوانم عمل كنم.

 توكلي توجه به خانواده را مهمترين بخش كار خود دانست و گفت: كار ما بخشي فرهنگي و بخش ديگرش حمايتي است. كارهاي مربوط به حمايت از كانون خانواده اولويت دارد، چون در قانون اساسي واحد اوليه اجتماع را خانواده تعريف مي كنند. اگر كمي به مسايل اجتماعي نگاه كنيد به خوبي مي بينيد كه تمامي ناهنجاري ها و بزهكاري ها از كانون خانواده است بنابراين بايد خانواده مستحكم و اصولي باشد تا از عوارض بعدي آن جلوگيري شود. تشكيل و سازماندهي متمركز خانواده، زنان و جوانان از جمله اين برنامه ها است.

 او درخصوص وضعيت دانشگاه ها و جداسازي دختران و پسران از يكديگر گفت: براي چه جدا كنيم؟ جداسازي چاره كار نيست. بر اساس يك تحقيق علمي، روابط ناسالم در دانشگاه هاي دخترانه به مراتب زيادتر از دانشگاه هاي مختلط است و روابط ناسالم در دانشگاه هاي مختلط بسيار كم است. خيلي از روابط در دانشگاه ها به ازدواج منجر مي شود ودليل آن شناختي است كه افراد در دوران تحصيل روي هم پيدا مي كنند ولي در داشنگاه هاي دخترانه و روابط خارج از دانشگاه بسياري از اين روابط آسيب مي بيند، چون شناخت كافي نبوده است. البته بايد بگويم كه من مخالف ايجاد دانشگاه هاي دخترانه هم نيستم ولي اين هم چاره كار نيست.

توكلي هدف خود را از كانديداتوري براي رياست جمهوري، اعمال يك الگوي توسعه همه جانبه را كه بخشي از آن حيات و زندگي و مسايل معيشت روزانه مثل قصه بيكاري، بهداشت و درمان و آموزش معرفي كرد و افزود: كشور در اين مرحله گرفتار فساد مالي و اداري گسترده اي شده است و عزم براي نابودي و مبارزه با آن ها براي من بسيار مهم است. درست است كه فساد مالي فراگير شده است و اغلب افراد زورمند و قوي جزو اين دسته هستند ولي شما از زور و قدرت ان ها نترسيد، حتي از نعره هايشان. شما حرف خود را بزنيد. اگر فاسدها زور دارند افراد سالمي هم هستند كه زور زيادي دارند، فقط نبايد مأيوس شد.

توكلي كه خود در سي سالگي به سمت  وزارت رسيده است، درباره جوان گرايي در كابينه اش گفت: جوان هاي اين دوره با جوان هاي زمان ما خيلي فرق مي كنند. نه اينكه نمي توانند اين كار را انجام بدهند، تجربه كافي ندارند. من قول نمي دهم وزير سي ساله انتخاب مي كنم ولي مي گويم، مي توانم معاون وزير سي ساله داشته باشم.

وي در پاسخ اين سئوال كه آيا قبول داريد آزموده را آزمودن خطاست؟ گفت: قبول دارم. ولي شما مرا در مقام رياست جمهوري نيازموده ايد!! بد نيست تجربه كنيد.

 

 

 

 

کد خبر 176714

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha