به گزارش خبرنگار مهر، محمد صفایی بعد از ظهر یکشنبه در نشست خبری که با اعضای بنیاد ملی بهلول در محل حوزه علمیه گناباد برگزار شد اظهار داشت: قاعده ای وجود دارد که به شخصیتهای بزرگ در دوران حیاتشان کمتر می پردازیم و بعد از حیات نیز با یک فاصله تاریخی به سراغشان می رویم به عنوان مثال مرحوم مدرس نیم قرن بعد از شهادتشان مورد توجه قرار می گیرند.
صفایی تصریح کرد: در آموزه های اسلامی علامه بهلول دارای اندیشه است و پیام مقام معظم رهبری گویاترین سند برای معرفی این شخصیت بزرگ است.
وی گفت: بنیاد ملی بهلول برای نشر آثار و معرفی این شخصیت بزرگ تلاشهای زیاد و در خور شایسته ای انجام داده است.
صفایی بیان داشت: با توجه به گستره خدمات علامه بهلول گنابادی در نقاط مختلف جهان اسلام کار رسانه ای برای نشان دادن شخصیت علامه بسیار می تواند موثر باشد و نشر آن جایگاه بسیار رفیعی دارد.
امام جمعه گناباد نیز در ادامه گفت: مناسبتهایی مثل سالگرد تولد و رحلت شخصیتی چون علامه بهلول گنابادی یادآوری برای مطرح کردن ایشان در اذهان عمومی است چون بشر غفلتهای فراوانی دارد و ممکن است علی رغم بزرگی شخصیت ایشان غفلتهایی صورت گیرد.
حجت الاسلام حسن صادقی نسب افزود: علامه بهلول گنابادی مظهر ویژگیهایی است که این ویژگیها در اسلام معیار ارزش انسان است.
وی ادامه داد: ویژگیهایی چون عرفا، خدمت به خلق، عبادت، ساده زیستی، تلاش خستگی ناپذیر و ... ایشان می تواند برای جامعه ما الگو باشد.
وی افزود: علامه بهلول در شرایط بسیار نامساعد دوران رضاخان به گونه ای فعالیت می کرد که هر کس ایشان را ملاقات کرده بود مجذوب وی می شد.
صادقی گفت: برگزاری همایش ملی بهلول، تشکیل بنیاد ملی علامه بهلول و چاپ دیوان اشعار علامه مبتنی بر 20 هزار بیت شعراز جمله فعالیتهای بنیاد ملی بهلول بوده است.
وی تصریح کرد: هدف از تاسیس این بنیاد این است که ارزشهایی که علامه بهلول گنابادی با آن زندگی می کرد الگو شود و از مهمترین راههای آن رسانه ای شدن این شخصیت بزرگ است.
نظر شما